sport

Victor Becali e contrariat de titularizarea lui George Pușcaș în meciul cu Kosovo! Reacția dură a impresarului: „Pe viață!”

Victor Becali e contrariat de titularizarea lui George Pușcaș în meciul cu Kosovo! Reacția dură a impresarului: „Pe viață!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Victor Becali și-a exprimat părerea despre ultima informație apărută în spațiul public. Aceea că Edward Iordănescu va începe meciul cu Kosovo, din preliminariile Campionatului European din 2024, cu George Pușcaș (27 ani) titular, în detrimentul lui Denis Alibec (32 ani).

Victor Becali e contrariat de titularizarea lui George Pușcaș în meciul cu Kosovo! Reacția dură a impresarului: „Pe viață!”

Impresarul FIFA e contrariat de decizia lui Edi Iordănescu, de a începe cu George Pușcaș titular duelul cu Kosovo. Mai mult, Victor Becali propune, într-un mod ironic, ca atacantul lui Genoa să fie titular pe viață la echipa națională.

„Eu zic pe George Pușcaș să îl facem titular pe viață. Să începem echipa națională cu George Pușcaș și să fie titular pe viață. Știți care e problema? După ce s-a întâmplat cu Israel, orice antrenor ar fi bulversat”, a declarat Victor Becali pentru Fanatik.

De asemenea, agentul este de părere că, în acest moment, prima reprezentativă nu are o identitate de joc și că Edi Iordănecu are o misiune dificilă în a alege echipa de start. Totodată, Victor Becali a ajuns la concluzia că România nu mai este favorită cu nicio națională, spre deosebire de perioadă în care Gică Hagi și Gică Popescu conduceau „Generația de Aur”.

„Nu știi ce să faci. Nu e simplu. Nici nu ne apărăm, nici nu atacăm, nici noi nu știm ce facem. Și Edi, antrenorul, e dezamăgit de ceea ce se întâmplă. E bulversat. Ne lipsesc multe, e greu.

Ne lipsesc jucători de calitate și cu personalitate. S-a dovedit că nu avem personalitate, la meciul cu Israel. Au cam făcut ce au vrut cu noi. Norocul ne-a ținut așa, să nu pierdem meciul. Ne lipsesc multe lucruri, e greu să le poți enumera pe toate pentru că sunt multe care ne lipsesc.

Eu nu cred că suntem favoriți. Eu cred că noi nu mai suntem favoriți cu nimeni. Cu nicio echipă nu mai suntem favoriți. Au jucători, e o echipă mai agresivă, noi și la ei am avut noroc. Nu poți să mergi mereu la noroc, trebuie să jucăm fotbal.

Eu nu am o problemă cu George Pușcaș, dar văd la televizor foștii mari fotbaliști. Pușcaș nu prea joacă acolo la ei, vor să îl vândă. Dacă vrei talie, îl aducem pe luptătorul Ghiță și pe Moroșanu. Nu ne luptăm, jucăm fotbal”, a mai spus Victor Becali.

În acest sezon, George Pușcaș nu a bifat niciun minut pentru Genoa în Serie A, în cele trei meciuri din campionat.

The post Victor Becali e contrariat de titularizarea lui George Pușcaș în meciul cu Kosovo! Reacția dură a impresarului: „Pe viață!” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top