sport

Valeriu Iftime și-a luat gândul de la Hervin Ongenda. „Nu pot să stau și să îl mai aștept la infinit. Noi nu îl mai căutăm!” | EXCLUSIV

Valeriu Iftime și-a luat gândul de la Hervin Ongenda. „Nu pot să stau și să îl mai aștept la infinit. Noi nu îl mai căutăm!” | EXCLUSIV
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a dezvăluit pentru ProSport că și-a luat gândul de la transferul lui Hervin Ongenda.

Ongenda nu le mai răspunde moldovenilor la telefon, deși bătuse palma cu Valeriu Iftime

Valeriu Iftime a încercat în urmă cu câteva zile să își întărească lotul, ținând cont că FC Botoșani se confruntă în această perioadă cu foarte mulți jucători accidentați.

Valeriu Iftime a vorbit pentru ProSport despre această problemă și a mărturisit că în cazul în care se va descoperi că preparatorul fizic este vinovat, atunci respectivul va îndepărtat din club.

Unul dintre fotbaliștii pe care Iftime i-a vrut foarte mult la FC Botoșani a fost Hervin Ongenda. Deși aproape toată lumea l-a și dat ca și transferat în Moldova, patronul moldovenilor a confirmat în urmă cu câteva zile pentru ProSport că jucătorul francez nu îi mai răspunde la telefon și transferul este ca și picat.

„E păcat. Ogenda în mod sigur și-ar fi revenit la FC Botoșani!”

Contactat de către ProSport, Valeriu Iftime ne-a oferit ultimele detalii despre situația lui Hervin Ongenda: „Nu s-a schimbat nimic față de acum câteva zile. Tot nu mai dăm de el, dar am decis să nu îl mai căutăm. Gata, eu nu mă rog de nimeni ca să vină la Botoșani, deși recunosc că pe Ongenda mi-l doresc tare mult. Însă, dragoste cu forța nu se poate, iar dacă unii cred că fotbaliștii sunt mai melancolici sau atașați de o echipă sau alta, uite că lucrurile astea nu merg în cazul lui Ongenda.

Eu unul, ca să fiu sincer până la cap, nici nu mai am acum loc unde să îl trecem pe listă. Dar, dacă vreau i-am găsi până la urmă loc. Dar nu mai dăm de el și nu îl înțeleg deloc. Negociasem cu el la salariu, bătusem palma la tot, dar apoi nu ne-a mai răspuns la telefon. E păcat, deoarece el a mai fost la Botoșani de două ori, iar la noi s-a simțit cel mai bine. Sigur își revenea la noi. Dacă are vreo altă ofertă, atunci era bine să ne spună despre ea, nu să dispară așa dintr-o dată, mai ales că eu bătusem și palma cu el. Însă vă repet, eu nu o să îl mai caut. Dacă vrea să mai vină la Botoșani, atunci să mă caute. Nu o să îl mai sun”, a spus Valeriu Iftime.

 

The post Valeriu Iftime și-a luat gândul de la Hervin Ongenda. „Nu pot să stau și să îl mai aștept la infinit. Noi nu îl mai căutăm!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top