sport

Situație fără precedent după suspendarea Simonei Halep! Serena Williams începe demersurile pentru a o deposeda pe româncă de titlul de la Wimbledon: „8 e un număr mai bun!”

Situație fără precedent după suspendarea Simonei Halep! Serena Williams începe demersurile pentru a o deposeda pe româncă de titlul de la Wimbledon: „8 e un număr mai bun!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Serena Williams (41 de ani) ar vrea să intre în posesia titlului de la Wimbledon 2019, pierdut în fața Simonei Halep (31 de ani), după ce românca a primit o suspendare de patru ani din partea tribunalului Sport Resolutions.

Serena Williams a avut o primă reacție după pedeapsa dură primită de Simona Halep, americanca exprimându-și intenția clară de a o deposeda pe româncă de trofeul de la Wimbledon.

Situație fără precedent după suspendarea Simonei Halep! Serena Williams începe demersurile pentru a o deposeda pe româncă de titlul de la Wimbledon: „8 e un număr mai bun!”

Simona Halep a jucat un tenis din altă lume în finala cu Serena Williams de la Wimbledon, scor 6-2, 6-2, dar totul se poate duce pe apa sâmbetei din cauza suspendării pentru dopaj. Serena a reacționat imediat și vrea ca sportiva noastră să fie deposedată de cel mai important trofeu al carierei.

8 e un număr mai bun!”, a fost mesajul transmis de Serena Williams, care în prezent are șapte titluri la Wimbledon! Dacă i s-ar retrage trofeul Simonei Halep, Serena și-a îndeplini visul de a ajunge la 24 de titluri de Grand Slam, dintre care opt la Wimbledon.

8 is a better number.

— Serena Williams (@serenawilliams) September 12, 2023

Celebrul ciclist Lance Armstrong este cel mai cunoscut sportiv care a rămas fără titluri din cauza dopajului! La 23 august 2012, acestuia i s-au retras toate titlurile de după august 1998 pentru că a fost găsit vinovat de dopaj de către o instanță judecătorească din SUA.

Serena Williams devine cea mai titrată jucătoare din istorie dacă Simonei Halep i se retrage titlul de la Wimbledon

Serena Williams ar deveni cea mai titrată jucătoare din istorie în scenariul de coșmar în care Simonei Halep i se retrage titlul de la Wimbledon! Americanca și-a încheiat cariera cu 23 de titluri de Grand Slam în vitrină, cu unul mai puțin decât deținătoarea recordului, australianca Margaret Court.

Dacă i s-ar retrage titlurile româncei, de pe urma situației nu ar profita doar Serena, ci și o altă jucătoare din SUA, Sloane Stephens – învinsă de Simona în ultimul act la Roland Garros 2018, scor 3-6, 6-4, 6-1.

Simona Halep susține însă în continuare că este nevinovată, fiind hotărâtă să meargă la TAS. În cel mai bun scenariu, pedeapsa româncei va fi redusă de la 4 la doi ani: Continui să mă antrenez și să fac tot ce-mi stă în putință pentru a-mi reabilita numele in fata acestor acuzații false și pentru a mă întoarce pe teren. Intenționez să apelez această decizie la Tribunalul de Arbitraj Sportiv și să urmez toate căile legale de atac împotriva companiei producatoare a suplimentelor în cauză”, a scris Simona Halep, pe InstagraSituație fără precedent după suspendarea Simonei Halep! Serena Williams începe demersurile pentru a o deposeda pe româncă de titlul de la Wimbledon: „8 e un număr mai bun!”-

The post Situație fără precedent după suspendarea Simonei Halep! Serena Williams începe demersurile pentru a o deposeda pe româncă de titlul de la Wimbledon: „8 e un număr mai bun!” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top