sport

Omul care anunţă revenirea lui Dinamo în lupta pentru titlu: „Se va întâmpla din acel moment”. Exclusiv

Omul care anunţă revenirea lui Dinamo în lupta pentru titlu: „Se va întâmpla din acel moment”. Exclusiv
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Dinamo a revenit în această vară în prima divizie după ce a izbutit să câştige un baraj de promovare împotriva lui FC Argeş, iar fanii au încheiat un an în care şi-au însoţit echipa pe stadioanele ligii secunde pentru prima oară în istorie.

Începutul sezonului a fost unul extrem de dificil pentru „câini” şi în contextul în care echipa nu a putut efectua transferuri, iar pregătirea dinaintea startului campionatului a fost astfel afectată. Totuşi, Ovidiu Burcă a izbutit să readucă trupa din Ştefan cel Mare pe linia de plutire, iar în acest moment Bani & Co se află pe locul 11 în Superligă, cu 8 puncte.

Fost jucător şi antrenor în „Groapă”, Ioan Andone nu crede că roş-albii vor avea emoţii în această stagiune în privinţa menţinerii în prima divizie.

„Dinamo e pe drumul cel bun, sportiv au pierdut întâlnind Rapidul într-o formă bună pe teren propriu al lor unde Rapidul e foarte puternică, pe plan sportiv ceea ce s-a obţinut a fost nesperat de mult cu jucătorii care au venit târziu la pregătire. Eu cred că se va salva nu va ajunge nici la baraj. Ovidiu Burcă cu bune cu rele dar gestionează foarte bine lucrurile acolo”, a declarat Ioan Andone, în exclusivitate în emisiunea Playsport Live, de pe playsport.ro.

Condiţie obligatorie pentru performanţă

Dinamo a făcut un pas în faţă în ultima vreme şi în ceea ce priveşte situaţia financiară a clubului.

Aşa arată macheta viitorului stadion Dinamo care ar trebui să fie gata în 2026

„Fălcosul” este convins că urgentarea lucrărilor pentru construcţia noului stadion va contribui la readucerea dinamoviştilor în bătălia pentru supremaţie.

„Pe plan financiar este extraordinar dacă s-a aprobat planul de reorganizare, au redus datoriile. Sunt convins că mai fac un pas înainte şi vor scăpa de datorii într-un an de zile. Dar le trebuie un stadion nou. Dacă se va începe demolarea şi construcţia noului stadion, Dinamo în viitorii ani va fi acolo în faţă se va bate la cupele europene şi la campionat”, a argumentat Andone.

Articolul Omul care anunţă revenirea lui Dinamo în lupta pentru titlu: „Se va întâmpla din acel moment”. Exclusiv apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top