sport

„Nu sunt Escobar. Pot fi și ucis după gratii”. Atacantul din La Liga a dezvăluit de ce a devenit traficant de droguri

„Nu sunt Escobar. Pot fi și ucis după gratii”. Atacantul din La Liga a dezvăluit de ce a devenit traficant de droguri
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Un atacant din La Liga a dezvăluit de ce a devenit traficant de droguri.

Sergio Contreras (40 de ani), supranumit Koke, este un fost atacant spaniol, care a evoluat pentru mai multe echipe cu nume, cum ar fi Malaga, Marseille, Sporting Lisabona sau Rayo Vallecano. În 2016, acesta a pus punct carierei de fotbalist, din postura de jucător al grecilor de la Aris Salonic.

Trei ani mai târziu, în 2019, Contreras a fost arestat, după ce s-a descoperit faptul că era „capul” unei rețele internaționale de trafic de droguri.

Atacantul din La Liga a dezvăluit de ce a devenit traficant de droguri

În mai 2023, Contreras a acceptat o pedeapsă de șase ani de închisoare, recunoscând acuzațiile care i-au fost aduse. Dacă nu ar fi colaborat cu autoritățile, fostul fotbalist ar fi primit o pedeapsă mult mai mare, de 16 ani. Între timp, spaniolului i s-a permis să iasă, pentru o vreme, din închisoare.

Într-un interviu pentru presa din Franța, Contreras a vorbit despre ceea ce l-a făcut să se apuce de afaceri ilegale, asta deși obținea un venit consistent din cariera de fotbalist.

„Ca fotbalist, ești norocos să câștigi o mulțime de bani. Aveam poate un milion de euro pe an.

În alte afaceri câștigi milionul în două luni. Dar îți riști viața.

Viața e puțin complicată și trebuie să plătești pentru prostii. Provin dintr-un cartier din Malaga unde toți amicii sunt prieteni din copilărie. Am contacte peste tot, însă nu sunt Pablo Escobar. Când auzi «traficant internațional» te întrebi «ce naiba am făcut?».

Pot fi și ucis după gratii, dar nu mi-e frică. Închisoarea e plină de proști, iar eu mă voi întoarce acolo. Nu știu pentru cât timp, dar sentința mea e până în 2027”, a declarat Sergio Contreras, pentru Canal+.

Articolul „Nu sunt Escobar. Pot fi și ucis după gratii”. Atacantul din La Liga a dezvăluit de ce a devenit traficant de droguri apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top