sport

Mihăilă a marcat și a declanșat fiesta pe Arena Națională. ”Aveam nevoie de aceste goluri”

Mihăilă a marcat și a declanșat fiesta pe Arena Națională. ”Aveam nevoie de aceste goluri”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

România și-a luat revanșa după remiza cu Israel, scor 1-1, și a câștigat meciul de marți seară cu Kosovo, scor 2-0, din Grupa I a preliminariilor pentru Euro 2024.

”Tricolorii” au terminat meciul cu un om în plus, Muriqi fiind eliminat pentru cumul de cartonașe galbene după un cot aplicat în figura lui Screciu. Elevii lui Edi Iordănescu au făcut diferența abia pe final, prin Stanciu (83) și prin Mihăilă (90+2), reușita ultimului declanșând fiesta în tribunele Arenei Naționale.

”Nu ne-au plăcut momentele de la început, dar e bine că nu ne-am răcit, că am rămas concentrați și că ne-am urmărit doar ce aveam noi de făcut.

Mă bucur că am marcat, pentru că nu am intrat foarte bine cu Israel și sunt conștient de asta. Acum am intrat bine, am marcat și am închis meciul, am făcut 2-0 și e bine că am câștigat”, a spus Mihăilă la final.

Chestionat în legătură cu momentul care a întrerupt partida timp de 50 de minute, fotbalistul lui Parma a replicat:

”Nu am vrut să intru în vestiare, pentru că nu mi-am dorit să iau contact cu băieții. Eram pe bancă, în vestiar au intrat doar titularii și nu am vrut să-i relaxez. Dar nu ne-a plăcut momentul”.

În urma acestui rezultat, România păstrează șanse bune de calificare, chiar dacă azi a câștigat și Israel în ultima fază a meciului.

”Nu ne interesează ce fac alții, depinde doar de noi să ne calificăm. Cei din Kosovo nu mai au șanse, deci a rămas o luptă în trei. Eu mă bucur pentru gol, aveam nevoie, mai ales că la echipa de club nu am marcat așa mult, am avut probleme și cu accidentările, iar acum lupt și vreau să-mi recâștig locul de titular la Parma.

Cât despre calificare, mai avem de jucat, nu dau procente, dar depindem doar de noi”, a mai spus Mihăilă.

Articolul Mihăilă a marcat și a declanșat fiesta pe Arena Națională. ”Aveam nevoie de aceste goluri” apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top