sport

La 8-0 pentru Portugalia, selecționerul naționalei din Luxemburg a făcut un gest fără precedent în fotbalul mondial! Umilința era deja prea mare

La 8-0 pentru Portugalia, selecționerul naționalei din Luxemburg a făcut un gest fără precedent în fotbalul mondial! Umilința era deja prea mare
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Luni seară, 11 septembrie, la 8-0 pentru Portugalia, selecționerul naționalei din Luxemburg a făcut un gest fără precedent în fotbalul mondial. Umilința era deja prea mare pentru Luc Holtz, care nu a mai rezistat stresului și a plecat spre vestiare. În minutul 83 al confruntării și-a abandonat Holtz jucătorii pe teren.

Imagini incredibile în preliminariile Euro 2024. La 8-0 pentru Portugalia, selecționerul naționalei din Luxemburg a făcut un gest fără precedent în fotbalul mondial

Luni, Portugalia și Luxemburg s-au întâlnit în runda cu numărul 6 a Grupei J din preliminariile Euro 2024 și au fost protagonistele unei confruntări spectaculoase. Însă, din nefericire pentru oaspeți, cei care au produs spectacolul pe tot parcursul jocului au fost portughezii.

Luxemburg venea după trei victorii consecutive și spera să obțină un nou rezultat pozitiv, care să o ajute în lupta pentru calificarea la turneul final, dar nu a mai fost cazul. Portugalia a început partida cu pedala de accelerație călcată la maxim, iar la finalul primei reprize conducea deja cu un nemilos 4-0. Gazdele au continuat show-ul și în partea a doua a confruntării, iar în minutul 83, selecționerul celor din Luxemburg a cedat. Imediat după Bruno Fernandes a înscris golul de 8-0, Luc Holtz s-a ridicat de pe banca tehnică și a plecat spre vestiare.

În lipsa lui, jucătorii lui Luxemburg au mai încasat un gol, în minutul 88, din partea lui Joao Felix, iar scorul final al confruntării a fost 9-0 pentru Portugalia!

Imaginile cu Luc Holtz în momentul în care se ridică de pe banca tehnică și pleacă spre vestiare s-au împrăștiat rapid pe rețelele de socializare și au fost comentate intens în presa internațională.

Entrenador de Luxemburgo abandona a su equipo tras recibir octavo gol ante Portugal 😂😂😂

Una increíble reacción tuvo Luc Holtz, entrenador de #Luxemburgo, luego que Bruno Fernández anotara el … pic.twitter.com/8xNq2527dd

— ¿Qué Pasa? (@quepasa_oficial) September 12, 2023

Ce a declarat selecționerul lui Luxemburg după meci

La finalul confruntării, Luc Holtz nu a adus în discuție momentul respectiv, însă le-a vorbit reporterilor despre dezamăgirea pe care a simțit-o în clipa în care a văzut că selecționata pe care o antrenează este umilită:

„Nu sunt multe cuvinte pe care le poți spune după un asemenea meci. Mă simt necăjit, dezamăgit, este un sentiment teribil, un sentiment negativ, pentru că nu am fost suficient de buni în jocul nostru.

Nimic nu a funcționat. Am fost depășiți tehnic, în viteză, la toate capitolele de joc nu am fost deloc buni.

Am spus că astăzi nu contam pe niciun punct, dar a fost o dezamăgire și o frustrare aboslută. Important este că în octombrie avem două meciuri foarte importante.

Astăzi nu am putut să folosesc câțiva jucători importanți și a fost foarte evident că în momentul în care ne lipsește cineva nivelul scade, mai ales împotriva unor adversari de această natură. Am fost complet depășiți.

Este o mare dezamăgire, dar obiectivul nostru este clar. Drumul nostru este clar. Trebuie să ridicăm capul și să depășim acest moment, așa cum am făcut-o și în trecut”, a declarat Luc Holtz, selecționerul lui Luxemburg, după eșecul cu 0-9 în fața Portugaliei.

The post La 8-0 pentru Portugalia, selecționerul naționalei din Luxemburg a făcut un gest fără precedent în fotbalul mondial! Umilința era deja prea mare appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top