sport

Inteligența Artificială nu are limite: l-a făcut pe Leo Messi să vorbească în engleză. Nimeni nu a știut că nu e real, iar imaginile au devenit virale instant | VIDEO

Inteligența Artificială nu are limite: l-a făcut pe Leo Messi să vorbească în engleză. Nimeni nu a știut că nu e real, iar imaginile au devenit virale instant | VIDEO
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Inteligența Artificială (AI) nu are limite, iar un videoclip recent care îl are în prim-plan pe Leo Messi demonstrează acest lucru. Tehnologia revoluționară l-a făcut pe argentinian să vorbească în limba engleză și nimeni nu a știut că nu e real. Imaginile au devenit virale instant pe rețelele de socializare, iar internauții s-au înghesuit să își exprime surprinderea.

S-a întâmplat și asta! Inteligența Artificială l-a făcut pe Leo Messi să vorbească în engleză și pare că nu are limite: nimeni nu a știut că nu e real

Marți, 5 septembrie, Leo Messi a fost erou în partida Argentina – Ecuador 1-0, deoarece a marcat singurul gol cu o execuție splendidă trimisă dintr-o lovitură liberă.
Argentina a început cu un succes preliminariile Campionatului Mondial din 2026, iar Messi nu a putut decât să se declare entuziasmat la capătul celor 90 de minute.

„Toată lumea vrea mereu să învingă Argentina și cu atât mai mult acum, că suntem campioni mondiali. Nu ne putem relaxa și trebuie să jucăm mai bine. Obiectivul este să ne calificăm din nou la Cupa Mondială. Ne-a plăcut foarte mult ceea ce am făcut, dar trebuie să privim înainte”, a declarat marcatorul singurului gol din duelul Argentina – Ecuador 1-0.

Lionel Messi a vorbit în limba spaniolă la interviu, așa cum obișnuiește să o facă de fiecare dată. Însă, la doar câteva zile distanță, interviul oferit de starul lui Inter Miami a fost prelucrat cu ajutorul Inteligenței Artificiale, iar rezultatul este incredibil.

Vocea lui Lionel Messi a fost dublată de AI, iar argentinianul a părut că vorbește în limba engleză. Totodată, pentru ca interviul să pară cât se poate de real, AI i-a modificat lui Messi și mimica feței. Mai precis, în videoclipul care a devenit viral, campionul mondial își mișcă buzele conform cuvintelor pe care le rostește în limba engleză.

Interviul pare atât de real încât nimeni nu și-a dat seama că este modificat, însă în ajutorul internauților a venit jurnalistul argentinian Pablo Giralt.

„Lionel Messi vorbind în engleză. AI a făcut acest lucru posibil”, scrie Pablo Giralt, pe contul său de Twitter.

Lionel Messi hablando en inglés.
La IA lo hizo posible. pic.twitter.com/mavEuezbc9

— Pablo Giralt (@giraltpablo) September 11, 2023

Cum au reacționat internauții

În secțiunea de comentarii, internauții s-au declarat stupefiați de ce au văzut.

„Am crezut că este chiar el până când ți-am citit explicația. Tehnologia este uimitoare”, a remarcat unul dintre utilizatori.

De asemenea, un altul a punctat:

„Jur că în primele secunde m-au păcălit. Vocea este atât de asemănătoare”.

„Ce nebunie, până și accentul pare că e imperfect”, „Acesta este cel mai aproape de a-l auzi pe Messi vorbind engleză”, „Nu știu ce să simt despre asta”, au fost alte câteva reacții din secțiunea de comentarii.

The post Inteligența Artificială nu are limite: l-a făcut pe Leo Messi să vorbească în engleză. Nimeni nu a știut că nu e real, iar imaginile au devenit virale instant | VIDEO appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top