sport

Cristian Tudor Popescu distruge, într-un discurs tulburător, apărarea Simonei Halep! Revoltat, a început să țipe: „O prostieee! Ce, Roxadustat e zahăr pudră?” | EXCLUSIV

Cristian Tudor Popescu distruge, într-un discurs tulburător, apărarea Simonei Halep! Revoltat, a început să țipe: „O prostieee! Ce, Roxadustat e zahăr pudră?” | EXCLUSIV
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Jurnalisul Cristian Tudor Popescu a reacționat dur, în exclusivitate pentru ProSport, în privința verdictului primit de către Simona Halep (31 de ani) în cazul pentru dopaj.

Cristian Tudor Popescu distruge, într-un discurs tulburător, apărarea Simonei Halep! Revoltat, a început să țipe

În cursul zilei de marți, 12 septembrie, Agenția Internațională de Integritate în Tenis a anunțat verdictul în cazul de dopaj al Simonei Halep: suspendare pentru patru ani din orice activitate sportivă, după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat la US Open 2022. Românca este suspendată provizoriu din octombrie 2022, astfel că și-a ispășit deja un an din pedeapsa primită.

După ce a aflat vestea suspendării uriașe încasată de către Simona Halep, Cristian Tudor Popescu a avut un discurs dur la adresa avocaților sportivei.

„O prostieee! Apărarea ei a fost o prostie! Am spus asta de nu știu câte ori. Am fost revoltat să văd atâtea amânări repetate, dar cum au ales avocații să o apere…

Am fost șocat! Păi, ce? Roxadustat e zahăr pudră să se găsească în suplimente de efort? E aberantă apărarea. Decizia e decizie, nu avem ce să facem”, a spus Cristian Tudor Popescu, pentru ProSport.

Totuși, decizia nu este una definitivă. Simona Halep poate face apel la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv), în termen de 21 de zile.

În momentul în care suspendarea Simonei Halep va expira, adică pe 6 octombrie 2025, românca va avea 35 de ani.

Cristian Tudor Popescu păstrează o mică speranță în cazul suspendării Simonei Halep

Cristian Tudor Popescu este de părere că pedeapsa Simonei Halep ar putea fi redusă la jumătate, după ce românca va contesta decizia la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv).

„Simona poate să conteste la TAS și să îi fie redusă pedeapsa la jumătate. Considerându-se și anul cât a stat pe tușă, ar mai rămâne un an. Am putea spera în acest caz să revină. Ar fi foarte greu, dar Simona e puternică și cred că poate încerca”, a spus Cristian Tudor Popescu, pentru ProSport.

The post Cristian Tudor Popescu distruge, într-un discurs tulburător, apărarea Simonei Halep! Revoltat, a început să țipe: „O prostieee! Ce, Roxadustat e zahăr pudră?” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top