sport

Cât de frumoasă este iubita lui Ciprian Marica: Ioana Marcu face furori pe rețelele de socializare. Blondina l-a iertat pe fostul atacant după scandalul amoros de la Cluj | GALERIE FOTO

Cât de frumoasă este iubita lui Ciprian Marica: Ioana Marcu face furori pe rețelele de socializare. Blondina l-a iertat pe fostul atacant după scandalul amoros de la Cluj | GALERIE FOTO
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Iubita lui Ciprian Marica face furori pe rețelele de socializare. Ioana Marcu arată fenomenal în costum de baie! Iată imaginile cu ea de pe Instagram.

Cât de frumoasă este iubita lui Ciprian Marica: Ioana Marcu face furori pe rețelele de socializare

Ioana, iubita lui Ciprian Marica, întoarce toate privirile! Blondina a trecut peste scandalul amoros în care a fost implicat aceasta într-o cameră de hotel din Cluj și pare că este fericită în brațele fostului fotbalist. Pe Instagram, blondina îşi surprinde fanii cu fiecare postare pe care o face. Ioana Marcu primeşte numai aprecieri și cuvinte de laudă la fotografiile incendiare pe care le postează. Recent, aceasta s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul, spre încântarea internauților.

Ciprian Marica și Ioana Marcu sunt împreună de mai bine de cinci ani, iar superba blondină i-a dăruit doi băieți. Aceasta se menține într-o formă de zile mari și și nu pare că ar fi adus pe lume doi copii, având în continuare o siluetă de invidiat.

Într-un interviu acordat în trecut, fostul jucător al naționalei a făcut mărturisiri cum a reușit să-l cucerească Ioana. Deși au doi copii, aceștia nu s-au căsătorit, iar acţionarul Farului a explicat de ce nu a dus-o pe mama copiilor săi la altar.

„Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi! Dacă ar fi fost vorba despre nemulțumire sau un lucru pe care și l-ar fi dorit, până la urmă nu ar fi fost nicio problemă să o facem. Nu cred în tipare. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?”, declara declara Ciprian Marica pentru VIVA!

A fost înșelată, dar l-a iertat pe Marica

În vara lui 2020, Ciprian Marica a fost surprins la un hotel din Cluj, alături de soția bunului său amic, Florin Muntean, fost jucător de baschet. Relația amoroasă dintre cei doi s-ar fi consumat în 2019, atunci când fostul fotbalist și blondina au fost prinși în flagrant chiar de soțul încornorat.

Acoperit doar de un prosop și la bustul gol, Ciprian Marica a fost filmat în timp ce încerca să-i explice situația lui Florin Muntean, soțul amantei sale. Anii au trecut, iar actul de fidelitate a fost dat uitării de ambii protagoniști. În plus, Ciprian Marica a rămas alături de mama copiilor săi, iar Ana Muntean s-a împăcat cu soțul său, Florin Muntean.

„Acea perioadă a fost o perioadă din care am învățat foarte multe, o perioadă pe care mi-o asum cu bune și cu rele și o perioadă în urma căreia nu am niciun fel de regret”, spunea Ana Muntean, la un an după ce escapada amoroasă cu Ciprian Marica a fost făcută publică.

The post Cât de frumoasă este iubita lui Ciprian Marica: Ioana Marcu face furori pe rețelele de socializare. Blondina l-a iertat pe fostul atacant după scandalul amoros de la Cluj | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top