sport

Scor halucinant. Portugalia, fără Ronaldo, a obținut cea mai mare victorie din istoria naționalei. Suporterilor nu le venea să creadă

Scor halucinant. Portugalia, fără Ronaldo, a obținut cea mai mare victorie din istoria naționalei. Suporterilor nu le venea să creadă
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Lusitanii au bifat recordul în faţa unei echipe a Luxemburgului cu şanse importante la locul secund în grupă. A fost 9-0 pentru gazde, într-un meci jucat la Faro.

Fără Cristiano Ronaldo, suspendat, oamenii lui Roberto Martinez au defilat în faţa adversarilor. Pe care i-au spulberat şi în meciul tur, 6-0 în Marele Ducat. Balul a fost deschis de un fundaş, Inacio. Iar până la pauză diferenţa era deja considerabilă pe tabela de marcaj.

Credit line: Carlos Vidigal Jr / Global Image / Zuma Press / Profimedia

Goncalo Ramos, Diogo Jota şi acelaşi Inacio şi-au trecut în cont dubla până la final. În timp ce Burno Fernandes, Joao Felix şi Horta au punctat şi ei într-o seară perfectă pentru campioana europeană din 2016. Portugalia are maximum de puncte după 6 etape jucate din calificări şi nu are gol primit, la fel ca şi Franţa.

Ronaldo & Co au un avantaj consistent în clasament. Şi practic nu mai pot rata calificarea directă la Euro. În celelalte două meciuri ale zilei din această grupă, Slovacia a învins Liechtenstein cu 3-0, iar Islanda a depăşit Bosnia cu 1-0.

 

Victorii în deplasare pentru favorite

În cealaltă grupă, în care au avut loc meciuri în prima zi a săptămânii, oaspeţii şi-au trecut în cont cele trei puncte, în ambele dispute. Croaţia a devenit lideră după ce a câştigat pe terenul Armeniei la limită, 1-0, în urma unui gol reuşit de Kramaric, în startul întâlnirii. Şi Ţara Galilor a plecat victorioasă din Letonia, scor 2-0, având în Aaron Ramsey omul decisiv. Galezii s-au apropiat acum la trei puncte de Turcia, echipa aflată pe locul secund în ierarhia intermediară.

 

Articolul Scor halucinant. Portugalia, fără Ronaldo, a obținut cea mai mare victorie din istoria naționalei. Suporterilor nu le venea să creadă apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top