sport

”Nu vreau să mai văd servicii de rahat”. Selecționerul României, scos din sărite în ”sfertul” cu Franța

”Nu vreau să mai văd servicii de rahat”. Selecționerul României, scos din sărite în ”sfertul” cu Franța
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Naționala de volei masculin a României a produs surpriza și a ajuns să lupte pentru semifinalele Campionatului European, de la Varna.

Elevii lui Sergiu Stancu au de trecut un examen extrem de greu în fața Franței, campioana olimpică, în sferturile de finală.

”Tricolorii” s-au impus în fața Franței, în faza grupelor, când au uimit întreaga lume a voleiului mondial, dar în semifinale lucrurile nu au mai stat la fel.

Ce l-a enervat pe selecționerul României

Naționala României a început curajos primul set, am și condus o perioadă, dar pe final francezii au revenit și au câștigat primul set.

Sergiu Stancu și-a ieșit din minți când a văzut cum greșelile elevilor săi i-au băgat în meci pe francezi

„Pierdem puncte de rahat, cu un serviciu de juniori. Nu vreau să mai văd servicii de rahat”, a spus Stancu la 21-24, când a solicitat un time out.

În grupe, „Tricolorii” i-au administrat campioanei olimpice singura înfrângere la această ediție a competiției, scor 3-1 (25-23, 16-25, 25-18, 25-21). Dar la ora acelui meci, Franța era deja calificată în optimi.

Pentru România ar fi o victorie istorică. Echipa națională nu s-a mai calificat în penultimul act la EURO de 46 de ani, din 1977, când obținea de altfel și ultima medalie, cea de bronz. Naţionala masculină a României are în palmares cinci medalii (1 aur – 1963, 2 argint – 1955, 1958, 2 bronz – 1971, 1977).

Articolul ”Nu vreau să mai văd servicii de rahat”. Selecționerul României, scos din sărite în ”sfertul” cu Franța apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top