sport

Ioan Andone i-a făcut tactica lui Edi Iordănescu pentru Kosovo: „Aşa trebuie să jucăm”. Exclusiv

Ioan Andone i-a făcut tactica lui Edi Iordănescu pentru Kosovo: „Aşa trebuie să jucăm”. Exclusiv
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Criticaţi din toate părţile după remiza cu Israel, tricolorii trebuie să uite rapid semieşecul în faţa principalei adversare din lupta pentru calificare.

La doar trei zile de la jocul împotriva lui Solomon & Co, tricolorii se reîntâlnesc cu rivala din urmă cu trei luni, în faţa căreia am remizat alb.

Kosovo vine şi ea după o remiză cu Elveţia şi îşi poate juca la Bucureşti ultima şansă pentru prezenţa la turneul final.

„Trebuie să fim foarte bine pregătiţi cu Kosovo, este mai periculoasă decât Israel, stau mai bine din punct de vedere fizic şi sunt mai agresivi. Trebuie să facem un pressing avansat să recuperăm mingile ca să punem presiune pe careul advers, să avem răbdare şi să construim.

Nu trebuie să dăm pasă lungă, poţi să pui presiune cu publicul alături. Trebuie să îi obligi să joace la întâmplare, să nu te aperi pe 16 m când ai pierdut-o.

Noi în toate preliminariile nu am jucat constant un meci, să avem un meci foarte bun. Noi am jucat perioade, 15 minute la început, 15 minute la sfârşit. Nu trebuie să fim acizi, dar nu poţi să te califici cu atât de puţin, la toate meciurile am avut şansă şi un specialist îşi dă seama că jucăm slab. Edi a gândit bine, dar nu i-au ieşit planurile. Trebuie să spune că am fost norocoşi repriza a doua”, a transmis Ioan Andone, în exclusivitate în emisiunea Playsport Live, de pe playsport.ro.

Cere şi alţi titulari

Fostul fundaş al naţionalei oferă două nume de fotbalişti pe care ar vrea să îi vadă din primul minut în confruntarea contra ex-iugoslavilor.

Olaru a fost introdus în repriza a doua a confruntării cu Israel © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

„Olaru clar, este prima schimbare, iar apoi trebuie să găsească soluţii. Acum ţinând cont că la cât a jucat puţin Ianis, îl văd jucând repriza a doua din minutul 60. Sau poţi să îl bagi pe Ianis la început şi apoi pe Moruţan.

Tu necalificându-te de 10 ani şi ajungând la momente decisive cum a fost la meciul de sâmbătă sau cum vor fi la cel de mâine poate interveni instinctul de conservare fără să spună antrenorul să te regragi. E posibil să fie de la minte, e unul dintre motivele rezultatelor negative în momente decisive”, a încheiat Andone.

Articolul Ioan Andone i-a făcut tactica lui Edi Iordănescu pentru Kosovo: „Aşa trebuie să jucăm”. Exclusiv apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top