sport

Breaking News. Rivaldo, acționar la Farul! Informația a fost dată în exclusivitate de PlaySport

Breaking News. Rivaldo, acționar la Farul! Informația a fost dată în exclusivitate de PlaySport
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Rivaldo Vítor Borba Ferreira, cunoscut ca Rivaldo (51 de ani), tatăl lui Rivaldinho, actualul atacant al celor de la Farul, este oficial acționar la Farul.

Informația a fost publicată în exclusivitate aici, pe playsport.ro, pe 8 septembrie.

Rivaldo, acționar la Farul. Câte procente a achiziționat brazilianul

Anunțul potrivit căruia Rivaldo a devenit acționar la Farul a fost făcut chiar de Gică Hagi pe site-ul oficial al campioanei.

”Clubul fanion al Dobrogei a reușit cel mai răsunător ”transfer” din istorie. Unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din toate timpurile, brazilianul Rivaldo Vitor Borba Ferreira, a fost convins de proiectul existent la Farul Constanța și a devenit noul acționar al clubului.

Astăzi a fost semnat contractul prin care Rivaldo Vitor Borba Ferreira a preluat 10% din acțiunile clubului Farul Constanța. În vârstă de 51 de ani, Rivaldo este cel mai important nume din fotbalul mondial care se alătură unei echipe din România.

Titlul mondial câștigat cu Brazilia în 2002, medalia de vicecampion mondial din 1998, Balonul de Aur în 1999, când și FIFA l-a desemnat și cel mai bun fotbalist al anului, Copa America cu Brazilia în 1999, Champions League cu AC Milan în 2003, golgheterul Champions League în 2000, sunt numai câteva dintre trofeele obținute de Rivaldo de-a lungul unei cariere fabuloase”, se arată pe site-ul celor de la Farul.

Hagi este foarte bucuros de acest parteneriat.

‘’Am promis în urmă cu doi ani că trebuie să devenim un club foarte puternic, care să își propună mereu obiective tot mai importante, pentru că Farul reprezintă un brand, este echipa tuturor constănțenilor, a tuturor dobrogenilor.

Nu mai este niciun secret din faptul că doresc să am alături parteneri puternici, să vând acțiuni, așa cum am spus în diverse situații, pentru că Farul trebuie să devină un club din Top 3 în România. Am reușit în ultimul sezon ceva fantastic prin câștigarea campionatului, dar pentru a ne dezvolta în continuare este nevoie de parteneri puternici. Este o mândrie că o personalitate mondială, un lider așa cum este Rivaldo, a decis să se alăture clubului nostru.

Faptul că un campion mondial, un Balon de Aur, un câștigător de Champions League a decis să vină la Farul dovedește să am muncit bine până în prezent și că am arătat încredere, siguranță prin proiectele pe care le dezvoltăm. Este un nou pas pe care ni l-am propus, acela de a deveni cei mai buni’’, a spus Hagi.

Gică Hagi, discurs dur după eliminarea din Conference League. „Suntem ZERO în momentul de față”

După eliminarea Farului din Conference League, Hagi a avut un discurs extrem de dur, în care a pomenit și de ce trebuie făcut de acum înainte în fotbalul românesc.

„Venim după o zi în care fost dezamăgiți, am analizat. E o situație clară, pe care toată lumea a văzut-o. Fotbalul românesc are mult de progresat, sunt multe direcții în care trebuie să progreseze. E un moment în care trebuie să reflectăm foarte bine, pentru a face progrese. E chestia adminstrativă, unde trebuie să ne organizăm mai bine.

Administrativul produce bugete, bani, care pot aduce un plus pentru fotbalul românesc. Obiectivele vin de la partea administrativă, iar partea tehnică trebuie să le îndeplinească. Cu toții, din tot ce am văzut, toată lumea e de acord că suntem unde suntem, jos. E realitatea, chiar dacă e greu de acceptat. Datoria mea e să analizez și să văd ce fac de mâine. Trebuie găsite cauzele și schimbat ceva.

Pentru cei care am făcut performanță, e greu să acceptăm realitatea asta dură. Trebuie să schimbăm ceva, ca echipele românești să fie an de an în cupele europene. Echipele trebuie să aibă acționari puternici, ca în fotbalul european. S-a făcut Revoluția în ’89 ca să fim, liberi, democrați, dar de atunci am regresat mult.

Toți cei de afară, pe care i-am bătut sau am jucat de la egal la egal, aveau 80 de milioane buget și acum au ajuns la un miliard. Noi suntem ZERO în momentul de față. Bugetele noastre nu contează, sunt infime, la ce țară reprezentăm, la populația pe care o avem. Ce s-a întâmplat în vara asta, ce s-a întâmplat în ultimii 15 ani, doare. Dacă nu doare, e greu să vină ceva bun pentru România.

Victoriile aduc fericire. Noi, românii, suntem dezamăgiți, supărați. Cei de sus trebuie să facă ceva, pentru ca echipele din România să fie în grupe”, a spus Hagi la o conferință de presă.

Articolul Breaking News. Rivaldo, acționar la Farul! Informația a fost dată în exclusivitate de PlaySport apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top