sport

Bănel Nicoliță își îneacă amarul după ce a divorțat și s-a lăsat de fotbal într-un pahar! Imagini cu fostul „piston” al lui Gigi Becali într-o noapte de pomină | FOTO EXCLUSIV

Bănel Nicoliță își îneacă amarul după ce a divorțat și s-a lăsat de fotbal într-un pahar! Imagini cu fostul „piston” al lui Gigi Becali într-o noapte de pomină | FOTO EXCLUSIV
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Bănel Nicoliță (38 de ani) n-a mai jucat fotbal la nivel înalt din 2018, dar fostul mijlocaș continuă să se bucure de viață la fel cum o făcea și-n perioada în care era una dintre vedetele lui Gigi Becali de la Steaua! ProSport are imagini senzaționale cu fostul fotbalist într-o noapte de pomină în club și vi le prezintă în exclusivitate!

Bănel Nicoliță își îneacă amarul după ce a divorțat și s-a lăsat de fotbal într-un pahar: imagini cu fostul „piston” al lui Gigi Becali de la Steaua într-o noapte de pomină 

Fost mijlocaș al echipei naționale, cu 37 de prezențe sub „tricolor”, vremurile de glorie sunt departe de Nicoliță, însă acesta n-a uitat cum să se distreze precum un veritabil star.

Fotoreporterii ProSport l-au surprins pe Bănel Nicoliță într-o noapte de pomină, în compania mai multor prieteni, la un cunoscut festival de muzică din România.

Îmbrăcat lejer și cu o atitudine relaxată și bineînțeles, însoțit și de un pahar, Bănel râde cu gura până la urechi alături de unul dintre amicii săi.

Cum i se putea schimba destinul lui Bănel Nicoliță

Bănel Nicoliță a avut o carieră demnă de invidiat pentru mulți jucători români, dar destinul său putea fi cu totul diferit. Fostul mijlocaș a povestit recent ce oferte uluitoare a refuzat Gigi Becali pentru a-l păstra la Steaua.

„Trebuia să plec la Dinamo Moscova, 4 milioane pe masă. În 2008, după Euro, am avut ofertă pe masă de 4 milioane de dolari, cu 60.000 salariu pe lună. Știi cât aveam la Steaua (n.r. – FCSB)? 10.000 de dolari.

În anul ăla, înainte să vină oferta, mi-a mărit de la 5.000 de dolari. Eu atât am avut și nu uitați că am jucat Champions League. Și a zis nea Gigi (n.r. – Becali): „Nu-l vând”. Și nici nu mi-a mărit contractul, doar l-a transformat din dolari în euro.

În Franța câștigam mai mult decât aș fi luat la Dinamo Moscova, dar plăteam foarte mult către stat. Luam 600.000 și plăteam jumătate taxe. Atunci a fost perioada mea cea mai bună, nu mi-a dat drumul și după aceea a venit un an și jumătate în care nu puteam să dau nici măcar o centrare.

După aia vine Standard Liege și îi oferă lui nea Gigi 500.000 și mă sună nea Giovanni: „Tată, vezi că mâine plecăm”. M-am dus repede am făcut pașaportul și mă sună nea Giovanni: „Bă, tată, nu mai vrea nea Gigi să te dea pe 500.000”. S-a sucit că vrea nu știu cât, a căzut și aia.

După a venit de la Saint-Etienne și m-a întrebat (n.r. – Gigi Becali) dacă vreau să plec. I-am spus că da și el mi zis: „Hai mai bine să-ți mai pun ceva și rămâi cu mine”. Eu, nu că vreau să plec. Și a început el: „Nu pleci, tată. Tu rămâi cu mine, a declarat Bănel Nicoliță, potrivit Fanatik.

The post Bănel Nicoliță își îneacă amarul după ce a divorțat și s-a lăsat de fotbal într-un pahar! Imagini cu fostul „piston” al lui Gigi Becali într-o noapte de pomină | FOTO EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top