sport

Prima reacție a lui Andrei Ivan după ce Edi Iordănescu a hotărât să nu îl convoace la echipa națională: „E frustrant că nu sunt acolo!”. De unde a pornit totul: „Am fost în tribună cu Muntenegru. Nu trebuia să îmi spună cineva că nu sunt în lot?”

Prima reacție a lui Andrei Ivan după ce Edi Iordănescu a hotărât să nu îl convoace la echipa națională: „E frustrant că nu sunt acolo!”. De unde a pornit totul: „Am fost în tribună cu Muntenegru. Nu trebuia să îmi spună cineva că nu sunt în lot?”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Andrei Ivan la echipa națională, iar atacantul a oferit prima reacție.

Atacantul Andrei Ivan nu a fost convocat de Edi Iordănescu la echipa națională pentru meciurile cu Andorra și Belarus, din 25, respectiv 28 martie. Fotbalistul de la Universitatea Craiova a vorbit despre acest subiect și a ținut să lămurească discuțiile despre conflictul pe care l-ar fi avut cu secunzii selecționerului.

Andrei Ivan a negat că ar fi fost vorba despre vreun conflict, dar a menționat că s-a simțit deranjat când nu a vorbit nimeni cu el înainte de meciul cu Muntenegru, pe care l-a văzut din tribună.

Prima reacție a lui Andrei Ivan după ce Edi Iordănescu a hotărât să nu îl convoace la echipa națională: „E frustrant că nu sunt acolo!”

Andrei Ivan susține că nu s-a certat nici cu Edi Iordănescu, nici cu alți membri ai staff-ului tehnic al echipei naționale a României.

„A fost decizia dânsului. (n.r. Te așteptai să fii convocat?) Sincer, da. În ultima perioadă am fost în formă și am marcat șase goluri. Nu am făcut scandal (n.r. cu Muntenegru, când s-a scris că ar fi vociferat la secunzi). Nu am comentat la nimeni din staff-ul domnului selecționer.

Am fost trimis în tribună cu Muntenegru. Nu a vorbit nimeni cu mine. Nu trebuie să vină cineva să spună că nu sunt în lot? Dacă venea, ziceam «OK».

Așa am crezut, că o să fiu convocat. Pentru mine e frustrant că nu sunt acolo. Eu cred că dacă voi înscrie la fiecare meci nu poate să nu mă convoace. Nu am greșit nimănui. Nu am cui să-i cer scuze. De fiecare dată când am fost la națională am dat totul”, a declarat Andrei Ivan.

Andrei Ivan, despre meciul FCSB – Universitatea Craiova, 1-1:

„Nu cred că le-am dat nicio șansă în prima repriză. În a doua parte, am intrat puțin pe vârfuri și ne-au egalat. Probabil a fost o relaxare.

Ne-am gândit că trebuie să facem o repriză la fel de bună ca prima, dar am intrat relaxați și s-a văzut pe tabelă.

Este important pentru noi acest punct. Sperăm ca din meciul următor, cu CFR Cluj, să luăm toate punctele.

Eu cred că și acum suntem oficial în lupta pentru titlu.”

The post Prima reacție a lui Andrei Ivan după ce Edi Iordănescu a hotărât să nu îl convoace la echipa națională: „E frustrant că nu sunt acolo!”. De unde a pornit totul: „Am fost în tribună cu Muntenegru. Nu trebuia să îmi spună cineva că nu sunt în lot?” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top