sport

Cât ghinion pentru Edi Iordănescu! Un fotbalist important s-a accidentat și ar putea rata meciurile României din martie

Cât ghinion pentru Edi Iordănescu! Un fotbalist important s-a accidentat și ar putea rata meciurile României din martie
Fotograf Braila

Edi Iordănescu s-ar putea confrunta cu o problemă de lot majoră pentru dubla cu Andorra şi Belarus care va avea loc la sfârşitul acestei luni.

Selecţionerul ar putea să nu se bazeze pe unul dintre cei 3 atacanţi convocaţi pentru jocurile care deschid campania de calificare pentru Euro 2024. George Puşcaş s-a accidentat la echipa sa de club. Pentru care nu a jucat în acest weekend în victoria cu 3-0 împotriva celor de la Brescia. Antrenorul său, Alberto Gilardino, a explicat motivele pentru care Puşcaş nu şi-a putut ajuta coechipierii.

Puşcaş s-a transferat la Genoa în vara anului trecut

„Are o problemă la genunchi, vom evalua asta în următoarele ore”, a spus fostul campion mondial pentru Tuttomercatoweb.

Dacă leziunea va fi una serioasă, atacantul de 26 de ani va trebui înlocuit de Edi Iordănescu pe ultima sută de metri.

Ivan nu face parte din planurile selecţionerului

Andrei Ivan nu ar fi însă una dintre variantele de substituire pentru Puşcaş. Fostul internaţional, Basarab Panduru, consideră că atacantul Craiovei este ignorat de Iordănescu Jr. din cauza unui conflict între cei doi.

„Ivan ar fi meritat să fie convocat. Are 9 meciuri și 6 goluri, unul singur din penalty. A intrat într-un alt moment al vieții lui fotbalistice, anul ăsta confirmă. Nu a căzut, cum se întâmplă cu tot românul. Mie mi se pare că e bine. Ce jucători au fost convocați în partea stângă? El în general acolo joacă.

După părerea mea, Ivan nu va mai fi chemat deloc la națională cât e Edi Iordănescu! Mă face să cred că dacă el e mai în formă decât adversarii pe post și nu e chemat, înseamnă că e o mare problemă din urmă, pe care selecționerul nu i-o spune. Dacă nu îl iei acum, cum să îl mai chemi mâine? Nu va mai fi convocat niciodată!”, a fost comentariul lui Basarab Panduru la Orange Sport.

S-a supărat şi Rotaru pe el

Faptul că Ivan nu a fost chemat la lot l-a nemulţumit şi pe finanţatorul oltenilor Mihai Rotaru.

„Nu cred în viitorul naționalei cu Edi Iordănescu. Eu nu cred că va termina nici pe locul 3. Știu cum funcționează relațiile interumane acolo. El vorbește despre forța grupului, dar nu știe ce înseamnă, pentru că nu el o gestionează. Celebrul «Cartof» o face. L-am vrut la Craiova pentru că îl consideram un antrenor tânăr, organizat.

Dar are multe alte caracteristici negative. Puteți să-i faceți un profil psihologic citind ultima lui postare. Nu vreau să mai spun și altceva, ar fi exagerat. Convocările au fost făcute emoțional. Ar trebui să aibă alte preocupări decât să intre la TV și să răspundă unuia sau altuia”, a transmis omul de afaceri.

Articolul Cât ghinion pentru Edi Iordănescu! Un fotbalist important s-a accidentat și ar putea rata meciurile României din martie apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top