sport

Apartament de vis pentru orice suporter, din balcon poți vedea perfect meciul. Unde se află și cât costă

Apartament de vis pentru orice suporter, din balcon poți vedea perfect meciul. Unde se află și cât costă
Fotograf Braila

Un apartament cu două dormitoare, scos la vânzare pentru 350.000 de euro, oferă o vedere perfectă asupra stadionulul Brisbane Road, care aparține clubului britanic Leyton Orient (liga a patra), relatează Daily Star. De pe balcon, poți urmări în condiții excelente meciurile echipei din nord-estul Londrei.

Apartamentul, situat la etajul al doilea al unui imobil, este descris ca fiind „luminos și spațios”. A fost scos la vânzare de compania imobiliară One Click Homes. Iar aceasta plusează: jocul echipei favorite se poate vedea perfect și prin ferestrele uriașe ale livingului.

Locația se află la 10 minute de stația de metrou Leyton, care se află pe Central Line. Prețul mediu al unei proprietăți din cartierul londonez Waltham Forest este de 560.000 de euro.

Leyton Orient, club fondat în 1881, joacă în League 2, al patrulea eșalon al fotbalului britanic. E lider după 37 de etape și luptă pentru promovare.

Clădirea în care se află și apartamentul „de vis” pentru fani este situată între peluza și tribuna stadionului cu aproape 10.000 de locuri.

Vânzătorul avertizează că „s-ar putea să fie gălăgie în zi de meci”.

Cel mai cunoscut fotbalist care a evoluat la The O’s este Harry Kane. Leyton Orient FC a evoluat cel mai sus în liga secundă, în sezonul 1961-1962.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7
Sursa: Stiri Sport – Ultimele Stiri Sportive | Libertatea Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top