sport

Mesaj video publicat de primarul Antal Árpád, după suspendarea meciului de la Sfântu Gheorghe: „Ură necalificată față de maghiari”

Mesaj video publicat de primarul Antal Árpád, după suspendarea meciului de la Sfântu Gheorghe: „Ură necalificată față de maghiari”
Fotograf Braila

Partida din Superligă dintre Sepsi și FC U Craiova 1948 a fost suspendată definitiv din cauza scandărilor xenofobe ale ultrașilor craioveni veniți la meci.

Peluza Sud 1997 e gruparea ultras care a făcut deplasarea la Sfântu Gheorghe și care a scandat rasist și xenofob încă de la începutul meciului. După suspendarea jocului, aceștia au transmis un mesaj în aceeași notă xenofobă și au amenințat că nu se vor opri aici.

Antal Árpád, primarul orașului Sfântu Gheorghe, a distribuit pe contul de Facebook un videoclip cu comportamentul scandalos al fanilor craioveni și a transmis și un mesaj.

„Modul în care suporterii extremiști își bat joc de fotbal și de sport prin comportamentul lor de ură necalificată față de maghiari este intolerabil și inacceptabil.

Totuși, astăzi, pentru prima dată, s-a luat, în sfârșit, decizia corectă, care cred că este o decizie foarte importantă și bună: arbitrul a oprit meciul din cauza manifestărilor antimaghiare.

Problema va fi evaluată în continuare de către Comisia de Disciplină a Federației, pe baza raportului arbitrului.

Rezultatul ar trebui să fie 3-0 în favoarea noastră! Hai Sepsi OSK! ?⚪”

Sursa: Stiri Sport – Ultimele Stiri Sportive | Libertatea Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top