sport

Joyskim Dawa, ultimul meci în echipa lui Gigi Becali? Eliminarea fundașului central a „rupt” meciul dintre FCSB și Farul Constanța

Joyskim Dawa, ultimul meci în echipa lui Gigi Becali? Eliminarea fundașului central a „rupt” meciul dintre FCSB și Farul Constanța
Fotograf Braila

Gigi Becali are toate motivele să fie supărat pe Joyskim Dawa (26 de ani), după ce acesta a văzut cartonașul roșu în FCSB – Farul Constanța și le-a facilitat victoria dobrogenilor.

Farul Constanța a reușit să se impună cu 3-2 în deplasarea cu FCSB, la finalul unui meci nebun disputat pe Arena Națională. Bucureștenii au condus în două rânduri, cu 1-0 și 2-1, dar „marinarii” lui Gică Hagi au reușit un final de excepție, grație în primul rând erorii uriașe comise de Joyskim Dawa.

Fundașul central venit de la FC Botoșani s-a văzut depășit de atacantul Denis Alibec în minutul 90, apoi l-a faultat pe acesta din postură de ultim apărător și a văzut cartonașul roșu. Constănțenii nu au reușit să egaleze din lovitura liberă care a rezultat, însă gazdele, în inferioritate numerică, și-au arătat limitele în minutele 90+5 și 90+6.

Joyskim Dawa, ultimul meci în echipa lui Gigi Becali? Eliminarea fundașului central a „rupt” meciul dintre FCSB și Farul Constanța

Joyskim Dawa a fost eliminat în finalul meciului dintre FCSB și Farul Constanța, în momentul în care bucureștenii conduceau cu 2-1. După ce fundașul central a văzut cartonașul roșu, defensiva gazdelor a intrat în vrie, astfel că elevii lui Gică Hagi au dominat autoritar minutele de prelungire.

Billel Omrani și-a învins propriul portar în minutul 90+5, iar în minutul 90+6 Mazilu a dat lovitura, la o jumătate de oră după ce fusese introdus pe teren.

Patronul lui FCSB, Gigi Becali, și-a manifestat în mai multe rânduri nemulțumirea vizavi de jocul prestat de fotbalistul transferat de la FC Botoșani, iar greșeala uriașă comisă duminică seara pe Arena Națională s-ar putea dovedi decisivă pentru viitorul său.

Echipele de start la FCSB – Farul Constanța

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Tamm, Sorescu – Olaru, Ad. Șut, Edjouma – Cordea, Compagno, Oct. Popescu

Rezerve: A. Vlad – Fl. Coman, Miculescu, I. Cristea, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu

Antrenor: Mihai Pintilii Farul: Aioani – Baravykas, Larie, M. Popescu, Kiki – T. Băluță, Nedelcu, Artean – Alibec, L. Munteanu, Grameni

Rezerve: Buzbuchi – Dan Sîrbu, Borza, Casap, Grobry, Sali, Mazilu, V. Morar, Mateus Barbosa

Antrenor: Gheorghe Hagi

Stadion: Arena Națională (București)

Arbitru: Horațiu Feșnic; A1: Valentin Avram; A2: Alexandru Cerei; VAR: Ovidiu Hațegan; As. VAR: Vladimir Urzică

The post Joyskim Dawa, ultimul meci în echipa lui Gigi Becali? Eliminarea fundașului central a „rupt” meciul dintre FCSB și Farul Constanța appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top