sport

Contrele dintre Shakira și Pique au depășit orice limită. Detalii cutremurătoare din intimitatea noului cuplu

Contrele dintre Shakira și Pique au depășit orice limită. Detalii cutremurătoare din intimitatea noului cuplu
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Războiul mediatic dintre Shakira și Gerard Pique a căpătat noi proporții în ultima perioadă. Columbianca a lansat recent o melodie în care a atacat-o direct pe Clara Chia Marti, actuala parteneră a lui Pique. Aceasta se pare că a fost serios afectată și chiar a avut nevoie de sprijinul unui psiholog.

Clara Chia Marti, afectată serios de atacurile dure ale Shakirei

Gerard Pique și Shakira au pus punct relației lor în vara anului trecut. Motivul a fost relația extraconjugală pe care fotbalistul o avea de ceva timp cu Clara Chia Marti (23 de ani).

De atunci, între Shakira și Pique a început un adevărat război mediatic. Columbianca a lansat recent o piesă muzicală în care o atacă în mod direct pe actuala parteneră a lui Pique. Potrivit jurnaliștilor spanioli, versurile dure din melodia Shakirei au afectat-o foarte tare pe tânăra Clara Chia Marti. Aceasta s-a retras în casa părinților săi și a avut chiar nevoie de ajutorul unui psiholog.

Lumea o oprește pe stradă și îi cântă versurile melodiei, toată lumea o recunoaște, iar ea este o fire destul de timidă.

Acum, stă acasă la părinții ei, cam de o săptămână. A avut nevoie de adăpost, pentru că nu era într-o stare bună. Nu e ușor să fii o fată de 23 de ani și toată Spania să vorbească despre tine.

Este îngrijită în permanență și nu a mai fost văzută ieșind din casă de atunci. A apelat inclusiv la ajutor specializat”, au anunțat jurnaliștii spanioli, conform Marca.

Cum a aflat Shakira că Pique o înșeală. Frigiderul l-a dat de gol pe fostul fotbalist

În ultima perioadă Shakira a lansat câteva videoclipuri muzicale extrem de sugestive, toate făcând referire la despărțirea sa de Pique. Într-unul dintre aceastea ea apare deschizând ușa unui frigider, sugerând astfel că așa a aflat de infidelitatea partenerului său. Când a fost întrebată despre această scenă, artista a oferit un răspuns elocvent.

Aflarea adevărului. Cred că se întâmplă tuturor femeilor din când în când. Crezi că ești într-o relație reală, dar nu este chiar așa”, a declarat Shakira.

Imediat au apărut speculații pe această temă. Jurnaliștii susțin că Shakira ar fi descoperit că Pique i-a fost infidel prin urmele de mâncare din frigider. Fostul fotbalist ar fi adus-o pe Clara Chia în căminul conjugal de mai multe ori.

Se pare că a descoperit prezența Clarei Chia Marti, noua iubită a lui Pique, în casa lor, pentru că și-a dat seama că cineva mănâncă din frigider alimente care nu i-au plăcut lui”, a notat presa din străinătate.

Articolul Contrele dintre Shakira și Pique au depășit orice limită. Detalii cutremurătoare din intimitatea noului cuplu apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top