sport

Tragedie la Cupa Mondială din Qatar! A murit în timpul partidei Argentina – Olanda

Tragedie la Cupa Mondială din Qatar! A murit în timpul partidei Argentina – Olanda
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Partida Argentina – Croația a avut parte de un incident tragic. Jurnalistului Grant Wahl i s-a făcut rău în timp ce transmitea meciul, iar cadrele medicale au intervenit imediat. Din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Tragedie fără margini în timpul meciului Argentina – Croația

Argentina și Croația s-au înfruntat vineri seară în cadrul sferturilor de fianlă ale Cupei Mondiale din Qatar. Spectacolul fotbalistic din teren a fost însă umbrit de un incident tragic ce a avut loc în tribunele stadionului.

În timp ce transmitea meciul, jurnalistul american Grant Wahl s-a prăbușit în zona rezervată presei. Cadrele medicale au fost chemate de urgență însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Momentan, circumstanțele morții jurnalistului nu sunt clare. Grant Wahl avea 49 de ani și era corespondent pentru CBS Sports.

La aflarea tragicei vești, Federația de Fotbal din Statele Unite a transmis un mesaj de regret dar și de recunoștință pentru întreaga activitate a lui Grant Wahl.

Întreaga familie a fotbalului din SUA are inima frântă pentru că l-am pierdut pe Grant Wahl. Aici, în Statele Unite, pasiunea lui Grant pentru fotbal și angajamentul de a-și ridica profilul în peisajul nostru sportiv au jucat un rol major în a ajuta la stimularea interesului și a respectului pentru jocul nostru frumos. La fel de important, credința lui Grant în puterea jocului de a promova drepturile omului a fost și va rămâne o inspirație pentru toți.”, a transmis Federația SUA de Fotbal.

Grant Wahl avea probleme de sănătate. Americanul se simțea rău de câteva zile

Cu câteva zile înaintea tragediei, Grant Wahl a dezvăluit că s-a simțit rău și a mers la o clinică medicală pentru un consult. Jurnalistul nu a primit însă decât un tratament ușor pentru bronșită.

Corpul meu a cedat în cele din urmă. Trei săptămâni de somn puțin, mult stres și multă muncă pot face asta. Ceea ce fusese o răceală în ultimele 10 zile s-a transformat în ceva mai grav în noaptea meciului SUA-Olanda și am simțit că pieptul meu se confruntă cu un nou nivel de presiune și disconfort. Nu am avut Covid (mă testez regulat aici), dar am fost astăzi la clinica medicală și mi-au spus că probabil am bronșită. Mi-au dat un tratament cu antibiotice și niște sirop de tuse puternic și deja mă simt puțin mai bine. Dar totuși: No bueno.”, a scris Grant Wahl pe rețelele de socializare.

Articolul Tragedie la Cupa Mondială din Qatar! A murit în timpul partidei Argentina – Olanda apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top