sport

Portugalia, avertizată de selecționerul Marocului. „Ei sunt favoriți, însă la fel era și Spania!” Ce probleme întâmpină Walid Regragui

Portugalia, avertizată de selecționerul Marocului. „Ei sunt favoriți, însă la fel era și Spania!” Ce probleme întâmpină Walid Regragui
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Echipa națională a Portugaliei este avertizată de Walid Regragui, selecționerul echipei naționale a Marocului.

Duelul dintre Portugalia și Maroc are loc azi, ora 17.00, în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar, iar partida va fi Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe TVR 1.

Înaintea meciului dintre Portugalia și Maroc, selecționerul magrebienilor a transmis un avertisment către reprezentativa lui Cristiano Ronaldo și le-a adus aminte lusitanilor de soarta Spaniei.

Portugalia, avertizată de selecționerul Marocului

Wild Regragui a transmis că marocanii nu se vor lăsa ușor la partida cu Portugalia și vor face tot posibilul să prindă un loc în semifinalele Campionatului Mondial din Qatar.

„Portugalia, la fel ca Spania, este favorită în meciul contra noastră. Portughezii au venit în Qatar pentru a câștiga Campionatul Mondial. Cu toate astea, am demonstrat că suntem o echipă greu de bătut.

Nu este ușor să marchezi împotriva noastră. Și noi avem jucători care pot marca goluri. Știm că am făcut istorie, dar ce am realizat până acum nu este de ajuns”, a spus Walid Regragui, la conferința de presă premergătoare meciului Maroc – Portugalia.

„Nu am realizat nimic notabil. Nu e suficient ce am făcut până acum. Am făcut istorie, însă dacă ne mulțumim cu atât înseamnă că nu am progresat din punct de vedere mental. În fotbal, totul este posibil. Jucătorilor mei le e foame de performanță. Nu suntem mulțumiți cu ce am făcut până în acest moment”, a mai spus selecționerul Marocului.

Selecționata Marocului a obosit după duelurile de la CM 2022

Walid Regragui a vorbit și despre principala problemă a marocanilor. Acesta a dezvăluit că jucătorii săi sunt obosiți după duelurile cu Croația, Belgia, Canada și Spania.

„Suntem obosiți. Am întâlnit echipe foarte puternice, precum Croația, Belgia, Canada, una dintre cele mai bune echipe din America de Nord, și Spania, naționala care te face să alergi cel mai mult după minge”, a completat Walid Regragui, potrivit Mundo Deportivo

The post Portugalia, avertizată de selecționerul Marocului. „Ei sunt favoriți, însă la fel era și Spania!” Ce probleme întâmpină Walid Regragui appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top