sport

Dumitru Dragomir cere o nouă lege în România, după cea care a vizat activitatea suporterilor pe stadioane! Fostul șef LPF îi somează pe Răzvan Burelanu și pe Mihai Stoichiță să salveze fotbaliștii importanți care se retrag și nu pot antrena: „Să facă asta pentru ei!” | EXCLUSIV

Dumitru Dragomir cere o nouă lege în România, după cea care a vizat activitatea suporterilor pe stadioane! Fostul șef LPF îi somează pe Răzvan Burelanu și pe Mihai Stoichiță să salveze fotbaliștii importanți care se retrag și nu pot antrena: „Să facă asta pentru ei!” | EXCLUSIV
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Dumitru Dragomir cere șefilor fotbalulului românesc să nu îi mai lase pe foștii mari jucători ai României să petreacă mulți ani la Școala de Antrenori ca să ajungă la obținerea licenței PRO.

Dumitru Dragomir a spus pentru ProSportȘcoala de Antrenori din România și șefii fotbalului românesc trebuie să evite situațiile penibile în care diferiți foști mari fotbaliști ai României pregătesc echipele , dar sunt trecuți pe foaia de joc ca antrenori cu portarii ori maseuri.

Fostul șef al LPF le cere lui Răzvan Burleanu și Mihai Stochiță să se implice cât mai repede în formarea unei noi legi.

Dumitru Dragomir cere o nouă lege în România. „Nu îi poți pune la nesfârșit pe Pintilii, Prepeliță și Croitoru să găsească tot felul de tertipuri!”

„Am văzut că ăștia de la Școala de Antrenori tot caută să îi blocheze pe unul și pe altul, dar voi nu v-ați săturat, bă, fraților, să îi tot vedeți pe ăștia, săracii, cum apelează la tot felul de tertipuri? Ba, antrenor cu portari, ba maseur, ba…nu mai știu…se trec pe foia de joc. Veniți, fraților, în ajutorul lor și nu îi mai chinuiți pe oamenii ăștia după o viață în fotbal ca să stea și vreo șase ani pe la școală pentru a obține dreptul legal să antreneze cu licența PRO. Pe unii dintre ei încercați să îi ajutați să o obțină mai repede. Schimbați legea. Au ajuns băieții ăștia ai noștri să se ducă prin Republica Moldova…că la noi durează o sută de ani școala.

Burleanu și Stoichiță trebuie să facă un demers pentru o nouă lege. Măcar pentru cei care au fost internaționali și au un număr de meciuri pe la echipa națională să se facă ceva, dacă nu pot fi ajutați toți. Au primit licența PRO tot felul de indivizi pe care nici nu îi vezi să antreneze prin Liga 1, nici măcar pe la Liga 2. Iar ăștia care au jucat pe la națională, mă refer la Prepeliță și Pintilii le tot arătăm obrazul și îi șicanăm că le dăm amenzi sau nu mai știu ce…Încercați să veniți în autorul lor. Nu îi trimiteți șase ani pe la școală ca să piardă timpul pe acolo. Eu sunt de acord că trebuie și școală și pedagogie, dar nici să stea 100 de ani în școala aia nu e bine. După ce ai obținut nu știu ce licență, A parcă, trebuie să faci și pauză un an. Să activezi pe undeva prin ligile inferioare, iar apoi să treci la următorul pas. Păi ce înseamnă asta? Nu se poate așa ceva!”, a spus Dragomir.

 

 

The post Dumitru Dragomir cere o nouă lege în România, după cea care a vizat activitatea suporterilor pe stadioane! Fostul șef LPF îi somează pe Răzvan Burelanu și pe Mihai Stoichiță să salveze fotbaliștii importanți care se retrag și nu pot antrena: „Să facă asta pentru ei!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top