sport

Ce se întâmplă, de fapt, cu transferul lui Andrei Cordea. Gigi Becali face lumină în cazul plecării românului

Ce se întâmplă, de fapt, cu transferul lui Andrei Cordea. Gigi Becali face lumină în cazul plecării românului
Fotograf Braila

Gigi Becali speră să dea lovitura în această iarnă și să obțină 5 milioane de euro pentru Andrei Cordea. Atacantul de 23 de ani este în cea mai bună formă a carierei, de aceea finanțatorul se gândește să valorifice momentul. Chiar dacă FCSB ar rămâne fără cel mai bun jucător, clubul ar câștiga o sumă importantă.

Gigi Becali așteaptă oferta finală pentru Andrei Cordea. Unde este așteptat să pelce fotbalistul

Se pare că Becali și-a luat gândul de la o mega ofertă din Golf, dar tot sunt șanse ca Andrei Cordea să plece. Fanii se roagă ca atacantul cu 8 goluri și 5 pase decisive să mai rămână, mai ales că este un fotbalist vital în acest moment. Nici Becali nu se grăbește să vândă, latifundiarul așteaptă 5 milioane de euro pentru jucătorul său. Mai ales că în afară de echipe din spațiul arab, mai există interes pentru fotbalistul vicecampioanei.

Sunt șanse să vină oferta de la americani, o să vedem ce va fi. Eu am dat o hârtie, acum așteptăm. Nu are rost să vorbesc mai mult, a explicat Gigi Becali, pentru Antena Sport.

Până când se va afla ceva concret, FCSB se pregătește de zor pentru că pe 1 decembrie va juca restanța cu FC Botoșani.

Cordea anunță revenirea FCSB-ului la forma maximă!

Cordea a devenit om de bază în echipa națională și speră ca evoluțiile lui să fie din ce în ce mai bune. Nu se gândește doar la el, vrea ca FCSB să progreseze și să pună mâna pe titlu, la finalul acestei ediții a Ligii 1.

Am revenit motivat, sunt încrezător pentru meciurile care urmează. Ne vor aştepta meciuri foarte grele şi trebuie să fim concentraţi ca să luăm maxim de puncte.

Ştim fiecare ce ne dorim să facem, ne dorim foarte mult să luăm maxim de puncte şi mai departe vom avea încă patru meciuri foarte grele pe care trebuie să le gândim bine şi să le câştigăm. Săptămâna viitoare intrăm în linie dreaptă. Urmează două restanţe şi vrem maxim de puncte. Trebuie să luăm 6 puncte cu Botoşani şi CFR. Nu suntem în cea mai bună formă în clasament, iar ăsta este obiectivul nostru

Anul acesta a fost de senzaţie, foarte bun, am reuşit să marchez, să-mi ajut echipa când i-a fost greu. Am fost jucătorul care s-a impus şi sper să fac în continuare paşi mărunţi şi foarte buni.

M-am motivat foarte mult de când am început vara asta cu Steaua (n.r. FCSB). Am încercat să fiu mai combinativ, nu neapărat să joc pentru mine, ci să primeze echipa. Mi-am dat seama că dacă joc mai mult pentru echipă, mă va ajuta şi pe plan personal. Ăsta e obiectivul nostru, să formăm o familie, să fim uniţi şi aşa ne vom remarca toţi”, a declarat Andrei Cordea, la conferinţa de presă de miercuri

Articolul Ce se întâmplă, de fapt, cu transferul lui Andrei Cordea. Gigi Becali face lumină în cazul plecării românului apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top