sport

Surpriză în baseball-ul autohton: Leaders Călărași a ieșit campioana României la 15 ani de la înființare | GALERIE FOTO

Surpriză în baseball-ul autohton: Leaders Călărași a ieșit campioana României la 15 ani de la înființare | GALERIE FOTO
Fotograf Braila

Leaders Călărași este noua campioană națională la baseball, după un campionat disputat cu multe meciuri spectaculoase.

În urma clasamentului final a rezultat că Leaders Călărași a obținut nouă victorii și trei înfrângeri

Pe locurile următoare au fost Atletico Alexandria șapte victorii și cinci înfrângeri, LPS CSȘ Roman șase victorii și șase înfrângeri, Thunder Wolves Botosani cu patru victorii și opt înfrângeri, Eagles Cluj trei victorii și nouă înfrângeri

Surpriză în baseball-ul autohton: Leaders Călărași a ieșit campioana Romaniei la 15 ani de la înființare | GALERIE FOTO

„Turneul de la Cluj a fost unul bun, organizat cu pasiune de echipa nou înființată, Eagles Cluj. Un bun prilej pentru promovarea baseball-ului în regiunea Clujului, ba chiar a Transilvaniei, acolo unde reprezentativitatea este scăzută.

Ediția acestui Campionat Național de seniori a fost una dintre cele mai spectaculoase. Dacă la primul turneu LPS CSS Roman a reușit să obțînă doar victorii, la cel de-al doilea Atletico Alexandria reușind același lucru, de data această Leaders Călărașu a reușit să-și adjudece toate punctele și, profitând de jocul rezultatelor, a intrat în posesia trofeului de Campioană Națională.

Țînând cont de faptul că Leaders Călărași este înființată în 2007, faptul că după 15 ani au reușit să câștige acest ttlu este o adevărată performanță.

Eforturile și muncă depusă în cadrul clubuui de profesorul Nelu Bălan merită toate aprecierile. Ca de altfel și bună organizare de care am beneficiat la Cluj-Napoca, mulțumită lui Eduard Pârvu, inițiatorul proiectului Eagles Cluj”, a declarat Cristian Manea, președintele FR de Baseball.

The post Surpriză în baseball-ul autohton: Leaders Călărași a ieșit campioana României la 15 ani de la înființare | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top