sport

George Pușcaș, atac la contestatari după ce a marcat două goluri: „Ei fac tot ce pot în fața televizorului”

George Pușcaș, atac la contestatari după ce a marcat două goluri: „Ei fac tot ce pot în fața televizorului”
Fotograf Braila

George Pușcaș a spart în sfârșit gheața la echipa națională și le-a transmis un mesaj contestatarilor săi. Atacantul a marcat două goluri în Giulești cu Bosnia, iar la finalul partidei a spus că este foarte important ca naționala României să continue evoluția bună din acest meci și în perioada următoare.

George Pușcaș, răspuns pentru critici: „Ei fac tot ce pot în fața televizorului”

George Pușcaș a fost foarte criticat după meciul din Finlanda, pentru că nu i-a pasat lui Andrei Cordea pe final de meci, când acesta era liber și putea scăpa singur cu portarul advers. Acum, fotbalistul de 26 de ani de la Genoa le-a transmis criticilor săi că este foarte ușor de vorbit din fața televizorului.

„Nu neapărat eram dator, eram dator muncii mele, muncesc în fiecare zi și aștept să vină momentele de genul, astăzi a venit și sunt foarte fericit. Am văzut și noi că meciurile trecute puteam mai mult. Astăzi ne-a mers mai bine, am avut multe ocazii, ne-au intrat și suntem foarte fericiți. Acum nu mai putem face nimic, trebuie să continuăm, să facem tot posibilul să dăm continuitate jocului și să facem fericită România și să jucăm cum am jucat azi.

Nu sunt în măsură să zic cauzele echipei naționale, sunt jucător, întru pe teren și încerc să joc cât mai bine. Cauzele sperăm să le rezolvăm de la meci la meci, cred că avem talent și că putem mult mai mult. Putem să dăm doar continuitat la jocul de astăzi, altceva nu ne rămâne de făcut. Nu prea mă uit, nu prea citesc presă, doar din ce aud de la persoanele de lângă mine, nu sunt în măsură să judec, eu îmi fac treaba cât mai bine și ei fac tot ce pot în fața televizorului”, a spus George Pușcaș la finalul meciului din Giulești.

Articolul George Pușcaș, atac la contestatari după ce a marcat două goluri: „Ei fac tot ce pot în fața televizorului” apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top