sport

După stingerea scandalului cu Neluțu Varga, Dan Petrescu a revenit la vechile obiceiuri. De ce s-a plâns înaintea meciului cu Petrolul

După stingerea scandalului cu Neluțu Varga, Dan Petrescu a revenit la vechile obiceiuri. De ce s-a plâns înaintea meciului cu Petrolul
Fotograf Braila

Dan Petrescu a prefațat meciul cu Petrolul Ploiești din etapa cu numărul 12 din Superligă. CFR Cluj a disputat luni un meci amical contra celor de la CSM Satu Mare, pe care l-a câștigat cu scorul de 5-0.

Dan Petrescu, supărat că meciul se va juca la Mediaș

După această partidă, Dan Petrescu și-a spus nemulțumirea legată de faptul că echipa va fi nevoită să joace meciul cu Petrolul Ploiești, considerat pe teren propriu, la Mediaș. Arena campioanei suferă în această perioadă lucrări de înlocuire a suprafeței de joc.

Nu îmi place asta (n.r. că meciul de acasă îl vor juca în deplasare). Stadionul nostru mie mi-a adus noroc, echipa a jucat foarte bine acasă. Foarte rar s-au pierdut meciuri, foarte rar s-a jucat slab şi e clar că mie nu-mi convine, cred că nici băieţilor. Dar trebuie să facem tot posibilul să câştigăm acest meci. E foarte greu, foarte important.

Petrolul e surpriza plăcută, împreună cu Sibiul, în acest campionat. Sunt nou-promovate şi au început foarte bine. E o echipă bine organizată, cu Tamaş în frunte. Ne aşteaptă un meci foarte greu, aş fi preferat să-l jucăm la Cluj, dar mergem la Mediaş şi acolo gazonul nu e prea bun”, a spus Dan Petrescu pentru canalul oficial de YouTube al CFR-ului.

Conflictul cu Neluțu Varga pare stins pentru moment

Se pare că, cel puțin pentru moment, conflictul dintre Dan Petrescu și Neluțu Varga s-a stins. Cei doi au discutat și au decis să continue colaborarea, cel mai probabil, prin prisma clauzei de reziliere existente în contractul antrenorului, în valoare de 400.000 de euro. În ultimele zile nu au mai existat schimburi dure de replici între cele două părț. Ultima dată, Dan Petrescu a intervenit în direct la TV și a lămurit care este poziția sa finală în această speță.

„Am fost foarte bolnav, acum sunt mult mai bine. Am făcut două teste de COVID, sunt negative. A fost o răceală. Azi am început antrenamentele. Eu n-am zis că vreau să plec de la CFR. Cineva a vrut să arunce o informație, n-am înțeles de ce s-a făcut atâta tam-tam. M-a sunat multă lume și n-am vrut să vorbesc. Am vrut să mă fac bine. N-am înțeles nimic din ce a fost. Nu vreau să plec de la CFR!

Dacă cei din conducere vor considera că n-am rezultate, n-am ce să fac. Eu nu sunt patronul echipei să decid. Am contract doi ani, vreau să-i duc la capăt. Dacă mă dau afară, trebuie să-mi plătească clauza de 400.000 de euro. E foarte simplu. Sau poate să vină o echipă din Anglia, una foarte bună, să-mi plătească clauza și să mă ia. Doar așa pot să plec de la CFR, sunt singurele variante, dar eu nu vreau să plec.

Dan Petrescu: „Patronul are voie să zică ce vrea”

În contractul meu nu scrie că trebuie să iau campionatul, să intru în grupe. Am un salariu și iau bonusuri dacă iau campionatul sau mă calific în grupe. Nu e o clauză care să spună că plec dacă sunt pe ultimul loc. E foarte clar contractul, cu salariu și clauza de reziliere! Trebuie respectat de club, ca peste tot. Eu consider că mi-am făcut datoria. Stau 12 ore la club, 7/7, de ce trebuie să plec eu de la clubul ăsta?

Sunt unii care vor să plec, dar nu din club! S-au plictisit să câștige CFR campionatul. Știți că iau campionatul dacă rămân eu. Patronul poate să zică ce vrea. Ce pot să fac eu dacă e nemulțumit de cum joacă echipa? Toată lumea poate să spună ce vrea, e democrație. Patronul are voie să zică ce vrea el! Eu am voie să zic ce vreau, restul e cancan!”, a spus Dan Petrescu la Orange Sport.

 

Articolul După stingerea scandalului cu Neluțu Varga, Dan Petrescu a revenit la vechile obiceiuri. De ce s-a plâns înaintea meciului cu Petrolul apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top