sport

Dumitru Dragomir, concluzie amară după ce România a retrogradat în Liga C a Ligii Națiunilor: „Operația reușită, pacientul mort!”. Ce a însemnat victoria cu Bosnia? „«Frecție Diana» la picior de lemn” | EXCLUSIV ProSport Live

Dumitru Dragomir, concluzie amară după ce România a retrogradat în Liga C a Ligii Națiunilor: „Operația reușită, pacientul mort!”. Ce a însemnat victoria cu Bosnia? „«Frecție Diana» la picior de lemn” | EXCLUSIV ProSport Live
Fotograf Braila

România a reușit să o învingă pe Bosnia, scor 4-1, în cadrul ultimei etape din UEFA Nations League.

Chiar dacă tricolorii au câștigat, aceștia au retrogradat în Liga C, din cauza faptului că Finlanda a reușit să o învingă pe Muntenegru, scor 2-0.

Intrat la ProSport Special, prin intermediul telefonului, Dumitru Dragomir a analizat la cald victoria echipei lui Edward Iordănescu.

Dumitru Dragomir, concluzie amară după ce România a retrogradat în Liga C a Ligii Națiunilor: „Operația reușită, pacientul mort!”. Ce a însemnat victoria cu Bosnia? „«Frecție Diana» la picior de lemn”

Fostul șef la Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că nu antrenorul primei reprezentative este cel vinovat pentru retrogradare, ci jucătorii care nu au valoare foarte mare.

„Operație reușită, pacientul mort! Nu antrenorul este vinovat, asta e valoarea echipe naționale. Bosniacii au venit cu un sfert din echipă rezerve. E Frecție Diana la picior de lemn.

În afară de Bancu, care este jucător de competiție mare, poate și Olaru, nu avem jucători de clasă mare și asta este înspăimântător, în ultimii 5-6 ani să nu crească un jucător de mare valoare.

George Pușcaș trebuie să învețe jocul asta bine, trebuie să învețe să paseze. Dacă în Finlanda dădea pasa bine, acum eram salvați, dar mă rog, asta este.

Din toate echipele de jucători de la U16 la U21 nu am câștigat niciun joc. Sunt jucători care nu pot să fugă, doar câțiva pot. Uitați-va la Bancu, el are o capacitate de efort ieșită din comun și are instinct al jocului pe faza de atac, pe faza de apărare mai puțin, dar poate să învețe, poți să înveți până la 30-35 de ani.

M-au uitat la Radaslavescu, care este unul dintre cele mai mari speranțe ale fotbalului românesc, 30 de minute poate să joace, 35 maxim, are o pregătire fizică deficitară.

Nu au o știință a jocului, joacă fiecare ce știe, nu există nicio partitură nici la juniori, nici la seniori. Iordănescu nu a avut timp să-și pregătească echipa, mai ales cu jucători deficitari din punct de vedere fizic și tehnic.

După părerea mea, obligatoriu trebuie păstrat, el știe deficiențele acum și a tras o concluzie. Acum poate să facă o echipă mai bună, pentru că are vreo 5 titulari care pot juca de acum încolo”, a spus Dumitru Dragomir la ProSport Special.

The post Dumitru Dragomir, concluzie amară după ce România a retrogradat în Liga C a Ligii Națiunilor: „Operația reușită, pacientul mort!”. Ce a însemnat victoria cu Bosnia? „«Frecție Diana» la picior de lemn” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top