sport

Rică Neaga dă un verdict dur pentru suporterii celor de la CSA: „Nu ai cum să spui că o echipă din 2017 e adevărata Steaua!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

Rică Neaga dă un verdict dur pentru suporterii celor de la CSA: „Nu ai cum să spui că o echipă din 2017 e adevărata Steaua!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

Rică Neaga dă un verdict dur pentru suporterii celor de la CSA Steaua, formația aflată pe locul 8 în Liga a 2-a în acest moment.

Fostul atacant, care a evoluat în roș-albastru în două perioade diferite (2001-2005 și 2007-2009), trecându-și în cont un titlu de campion și o Supercupă, este convins că FCSB este adevărata continuatoare a echipei istorice Steaua București.

Neaga își bazează argumentele pe faptul că clubul lui Gigi Becali nu a retrogradat niciodată din primul eșalon, dar și din pricina situației în care au fost cei de la CSA, fiind nevoiți să reînființeze echipa și să o înscrie din Liga a 4-a.

Rică Neaga dă un verdict dur pentru suporterii celor de la CSA: „Nu ai cum să spui că o echipă din 2017 e adevărata Steaua!” | EXCLUSIV ProSport Live

Fostul fotbalist a încheiat cu o concluzie dură pentru suporterii militarilor: „Nu ai cum să spui că o echipă din 2017 e adevărata Steaua!”

„Pentru mine personal, când m-am transferat la Steaua, era Gigi Becali și este singura echipă care nu a retrogradat niciodată. Ne reprezintă pe plan extern foarte bine, deci nu poate nimeni să mă convingă că nu e Steaua adevărată.

Plus, mai departe ce decizie a luat justiția, că a luat palmaresul, că au șters. Am văzut că au șters palmaresul din 1998-2003, păi eu am o Supercupă atunci. Eu, Supercupa aia nu am luat-o în 2001? Eu nu am jucat din 2001 până în 2003 la Steaua. Ăsta e răspunsul, nu ai cum să spui că o echipă din 2017 e adevărata Steaua”, a spus Rică Neaga, la ProSport Live.

Neaga l-a tras la răspundere și pe Iulian Miu, fostul său coleg de cameră de la Steaua, care între timp s-a dezis de echipa din Superliga.

„În 2001, degeaba zice Miu că nu a luat bani de la Becali, că a luat. Ce facem acum, mințim că am luat banii de la Gigi? De ce să mințim? Ăsta e adevărul, venea cu Viorel Păunescu, nea Piți (n.r. Victor Pițurcă) ne era antrenor și Becali ne dădea banii. Iuliane, ai fost colegul meu de cameră în 2001, poți să spui că nu ai jucat la Steaua?”, a spus Neaga.

The post Rică Neaga dă un verdict dur pentru suporterii celor de la CSA: „Nu ai cum să spui că o echipă din 2017 e adevărata Steaua!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top