sport

Edi Iordănescu le bate obrazul contestatarilor înainte de Finlanda – România. Ce l-a deranjat: „Nu mă înțelegeți greșit”

Edi Iordănescu le bate obrazul contestatarilor înainte de Finlanda – România. Ce l-a deranjat: „Nu mă înțelegeți greșit”

Obișnuitele critici cu privire la lotul convocat de selecționer și-au făcut apariția și înainte de Finlanda – România, iar Edi Iordănescu a ținut să vină cu o serie de precizări pentru cei care îl contestă. Duelul dintre Finlanda și România e programat vineri seară, de la ora 21:45 și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe Playsport.ro.

Ora de răspunsuri din partea selecționerului! Ce transmite Edi Iordănescu înainte de Finlanda – România

Lui Edi Iordănescu nu i-a picat prea bine că a fost din nou contestat înainte de Finlanda – România și selecționerul a oferit o reacție amplă pentru a lămuri anumite lucruri.

Mai precis, Iordănescu a fost criticat pentru selecția pe care a făcut-o. Unul dintre cei mai vehemenți contestatari a fost Marius Șumudică. Tehnicianul lui Al-Raed s-a declarat șocat de faptul că Alexandru Mitriță și Alexandru Maxim nu se află pe lista selecționerului pentru dubla cu Finlanda și Bosnia Herzegovina. De asemenea, au existat anumite voci care l-au criticat pe Edi Iordănescu pentru faptul că nu l-a chemat la lot pe Florin Niță, un jucător foarte iubit de suporterii echipei naționale și care în anul 2021 a fost declarat „fotbalistul anului” din România.

Despre fiecare în parte, Edi Iordănescu a venit cu câte un răspuns argumentat:

„Sunt persoane capabile care mă aduc la curent cu ce se întâmplă. Am văzut că s-a discutat foarte mult, mereu se va întâmpla asta. S-a vorbit despre Niţă. După familia lui, eu sunt următoarea persoană cu care a vorbit cel mai mult în ultima perioadă.

Avem însă trei portari tineri, cu mult potenţial şi garantez asta. Niţă a fost jucătorul anului, a fost foate important pentru echipa naţională, dar nu este în proces de pregătire cu echipa de club. Are un an de când nu a mai evoluat.

S-a vorbit despre Maxim şi Mitriţă. Oricine are uşile deschise la echipa naţională. Maxim are un caracter special, a fost mult timp în circuitul naţionalei. Maxim arată lucruri bune la echipa de club.

Nu mă înțelegeți greșit, dar o condiție fundamentală pentru echipa naţională este dorinţa extremă de a veni şi a da totul. Doresc jucători care vin cu încredere”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit AS.ro.

Absența lui Niță este privită de ceilalți portari ca o oportunitate: „Fără el, toți avem o șansă mai mare!”

Horațiu Moldovan, portarul de 24 de ani al celor de la Rapid, este unul dintre cei trei goalkeeperi convocați de Edi Iordănescu. Într-un interviu acordat recent, el a recunoscut că absența lui Florin Niță poate fi benefică pentru portarii mai tineri.

„Am fost pregătit tot timpul, din prima zi când am fost aici. Sper să debutez cât mai repede, când va decide mister Edi. Probabil acum, fără Niţă, avem o şansă mai mare toţi trei.

Îmi pare rău că Niță e în această situaţie şi că nu mai joacă la Sparta. E o concurenţă bună cu Radu şi Târnovanu. Care e mai bun să joace”, a declarat Horațiu Moldovan, potrivit sursei citate.

Pe lângă Horațiu Moldovan, Edi Iordănescu se va mai putea baza pe Ștefan Târnovanu (FCSB) și Ionuț Radu (Cremonese). Niciunul dintre ei nu are vreun meci jucat în tricoul primei reprezentative.

Bogdan Lobonț știe titularul din poarta naționalei pentru meciul cu Finlanda! De ce îl va alege Edi Iordănescu: „E puternic, are toate calitățile!”.

Articolul Edi Iordănescu le bate obrazul contestatarilor înainte de Finlanda – România. Ce l-a deranjat: „Nu mă înțelegeți greșit” apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top