sport

Edi Iordănescu exultă după anunțul făcut de selecționerul Finlandei: „Avem jucători accidentați, sunt mulți debutanți”

Edi Iordănescu exultă după anunțul făcut de selecționerul Finlandei: „Avem jucători accidentați, sunt mulți debutanți”
Fotograf Braila

Edi Iordănescu a primit o vestă excelentă de la omologul său finlandez înaintea meciului de vineri, unul decisiv pentru naționala României în încercarea de a evita retrogradarea din Liga B a Nations League. Markku Kanerva a anunțat la conferința de presă premergătoare meciului că nu se poate baza pe câțiva titulari din cauza unor accidentări. Din acest motiv, la meciul de vineri sunt șanse mari ca Finlanda să se bazeze pe câțiva debutanți la acest nivel.

Nu doar Edi Iordănescu se confruntă cu indisponibilități înaintea meciului de vineri seară

În schimb, Edi Iordănescu, cel care de asemenea s-a confruntat cu multe probleme legate de accidentări de când a devenit selecționerul României, nu știe încă singur dacă se va putea baza pe Nicolae Stanciu și pe Deian Sorescu. Tot din cauza unor probleme medicale. Mijlocașul chinezilor de la Wuhan Three Towns FC a fost nominalizat de selecționerul Finlandei când acesta a fost întrebat despre jucătorii români de care se teme înaintea meciului de vineri seară.

„Suntem în fața unui joc istoric. Într-adevăr, noi nu am reușit să învingem niciodată până acum, dar acum avem o echipă bună. Și România are o echipă bună, însă noi vrem să câștigăm și să ne apropiem de primul loc în această grupă.

Din păcate, avem jucători accidentați, de aceea sunt mulți debutanți, mulți jucători noi în echipa asta. Am trecut în revistă cu ei tot ce trebuie să facă, am discutat personal cu fiecare jucător, deci sperăm că totul va fi așa cum am pregătit.

Echipa României este plină de jucători valoroși, jucători care pot prezenta oricând pericol. Noi știm asta și suntem pregătiți. Nu pot să menționez un jucător anume. Naționala României este plină de jucători valoroși, dar noi ne pregătim pentru asta.

Selecționerul Finlandei se teme de Nicolae Stanciu. Din fericire pentru el, mijlocașul român are șanse mici să joace în acest meci

Partida de la București a decurs după scenariul dictat de naționala României. Am avut probleme mari, dar am putut să ținem și mingea destul de mult. Știm că și România vrea să câștige, însă sperăm că în fața fanilor noștri putem să arătăm forța noastră, să fim mai energici și să avem șanse mai bune de a marca.

Stanciu e un jucător cunoscut, îl cunosc. E un jucător foarte bun. Nu știu în ce stare este acum, însă vom avea grijă pentru că știm calitățile lui”, a spus Markku Kanerva la conferința de presă premergătoare meciului Finlanda – România.

Articolul Edi Iordănescu exultă după anunțul făcut de selecționerul Finlandei: „Avem jucători accidentați, sunt mulți debutanți” apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top