sport

Edi Iordănescu a dezvăluit motivul pentru care l-a convocat pe Florinel Coman: „Ținând cont de asta, i-am întins o mână! El va trebui să facă asta în cel mai scurt timp”

Edi Iordănescu a dezvăluit motivul pentru care l-a convocat pe Florinel Coman: „Ținând cont de asta, i-am întins o mână! El va trebui să facă asta în cel mai scurt timp”

Edi Iordănescu a dezvăluit motivul pentru care l-a convocat pe Florinel Coman, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Finlanda.

Selecționerul primei reprezentative a României a ales să îi acorde această șansă șeptarului de la FCSB, în contextul în care Valentin Mihăilă și Andrei Ivan, doi fotbaliști importanți care acoperă acel post, sunt accidentați.

Tehnicianul a explicat că are așteptări mari de la Coman și consideră că atacantul avea nevoie de acest impuls pentru a-și reveni la forma care l-a consacrat.

Edi Iordănescu a dezvăluit motivul pentru care l-a convocat pe Florinel Coman: „Ținând cont de asta, i-am întins o mână! El va trebui să facă asta în cel mai scurt timp”

Iordănescu a discutat și despre marile absențe, reprezentate de Mitriță sau Alex Maxim, și a insinuat că aceștia nu ar mai fi în totalitate concentrați pe echipa națională.

„În primul rând, observați că sunt foarte mulți jucători care au format în trecut nucleul naționalei U21. Faptul că sunt comentarii despre anumiți jucători… au fost și vor fi mereu, sunt lucruri firești. Din respect pentru dumneavoastră și kilometrii făcuți pentru a fi alături de noi, pot să vă spun doar că orice jucător are deschise porțile pentru echipa națională. Din păcate, au fost cazuri în care anumiți jucători erau la echipa națională și eram criticat că îi aduc. Nu mă refer neapărat la cei nominalizați mai devreme. Acum sunt anumiți jucători și vin critici că nu sunt împreună alții cu noi

Mitriță, la rândul lui, e un jucător care are ștate vechi la echipa națională, inclusiv în mandatul meu. Vom avea timp după această acțiune să discutăm nominal despre situația fiecăruia. Ce pot să spun este că, pe lângă talent și formă de moment, pentru mine un criteriu fundamental în selecție este că jucătorii care vin la echipa națională trebuie să vină cu toată convingerea, să n-aibă rețineri și să pună tot ce au mai bun în slujba echipei naționale.

Maxim a avut în iunie un comportament deosebit în cadrul grupului. Din păcate, ați văzut o serie importantă de jucători în trecutul apropiat care, peste capacitatea mea de înțelegere, au preferat să-și oprească activitatea de la echipa națională. Îmi doresc ca cei care vin să dea totul pentru echipa națională.

Referitor la Florinel Coman, din punctul meu de vedere e un jucător care poate ajuta România pentru European. E un jucător care vine după o perioadă foarte grea, îl cunosc foarte bine, îi știu potențialul. Ținând cont de absențele lui Mihăilă și Ivan, e o mână întinsă din partea mea pentru Florinel Coman. Am atins și acestă mână, iar așteptarea mea este una mare. În cel mai scurt timp, el să dea drumul mâinii înapoi pentru echipa națională. Are nevoie de acest impuls”, a spus Iordănescu.

The post Edi Iordănescu a dezvăluit motivul pentru care l-a convocat pe Florinel Coman: „Ținând cont de asta, i-am întins o mână! El va trebui să facă asta în cel mai scurt timp” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top