sport

Ziua decisivă pentru Budescu. Cum vrea CFR să dea lovitura | CULISE

Ziua decisivă pentru Budescu. Cum vrea CFR să dea lovitura | CULISE
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

O singură țintă importantă mai are CFR Cluj pentru vara care a fost cea mai activă pe piața transferurilor, în ultimii patru ani, la clubul din Gruia. Oficialii ardelenilor depun eforturi pentru a reface trio-ul care a luat titlul cu Astra Giurgiu, în 2016, Marius Șumudică – Denis Alibec – Constantin Budescu.

Sunt șanse mari ca și a treia „piesă” din acest puzzle să fie adusă la Cluj mâine. Totul se va decide astăzi, când Constantin Budescu va avea discuția finală cu șefii de la FC Damac, echipa unde e legitimat la arabi.

Din câte se pare, „Budi” ar câștiga la echipa campioană fel ca la clubul din Arabia Saudită.

Ziua decisivă pentru Budescu. Cum vrea CFR să dea lovitura

Prosport a aflat cum încearcă oficialii celor de la CFR Cluj să-l aducă pe Constantin Budescu și să-i mențină nivelul salarial, astfel încât jucătorul cu profil ofensiv să câștige aceeași bani pe care îi primește la trupa din Arabia Saudită.

Fotbalistul vrea să facă din nou echipă cu Denis Alibec și Marius Șumudică, dar mai are un an de contract cu arabii. O perioadă în care ar mai trebui să câștige 800.000 de euro.

Oficialii CFR-ului speră ca propunerea pe care Budescu le-o va face astăzi șefilor clubului FC Damac să fie pe placul șeicilor. Fotbalistul se va arăta dispus să încaseze doar jumătate din salariu, pentru a-și încheiea  angajamentul. Cealaltă jumătate o va încasa de la CFR Cluj, care prin prima de instalare, bonusuri de performanță și salariul lunar îi va duce veniturile lui Budescu la 400.000 de euro în primul an.

Ar fi o situația din care toate cele trei părți ar avea de câștigat, iar prin această strategie clubul pregătit de Marius Șumudică vrea să pună mâna pe cel mai bun decar din Liga 1 în ultimii ani.

De asemenea, transferul lui Budescu la CFR îl anunța și acționarul Varga: „Ni-l dorim foarte tare! Sper să-și rezolve problemele cu arabii și să vină să refacă perechea cea mai tare din Liga 1, Budescu – Alibec. Sunt convins că Șumudică va scoate maximum din acești doi jucători atât de talentați”.

Budescu este dorit și la FCSB, iar Becali a anunțat: „Dacă Șumi îi dă vreo 30 de mii de euro pe lună, atunci să se ducă la ei”.

The post Ziua decisivă pentru Budescu. Cum vrea CFR să dea lovitura | CULISE appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top