sport

Xherdan Shaqiri, gata să plece de la Liverpool! Elvețianul a dezvăluit totul: „Au acceptat decizia mea!”

Xherdan Shaqiri, gata să plece de la Liverpool! Elvețianul a dezvăluit totul: „Au acceptat decizia mea!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Xherdan Shaqiri este la un pas să o părăsească pe Liverpool! Elvețianul a recunoscut că vrea să-și găsească o nouă echipă.

Mijlocașul a recunoscut discuțiile pe care le-a avut cu conducătorii lui Liverpool, după ce a ajuns și pe Arena Națională cu Elveția, la Euro 2020.

În trei sezoane petrecute pe Anfield Road, Shaqiri a fost de multe ori rezervă și a intrat pe parcursul meciurilor lui Liverpool. În total, elvețianul a avut 63 de apariţii, dintre care 45 în Premier League. Shaqiri a înscris opt goluri, şapte dintre acestea în campionatul Angliei. În sezonul trecut, fotbalistul a trecut prin momente și mai grele: el fost folosit doar 551 de minute în Premier League, în 14 meciuri. A fost doar de cinci ori titular în echipa lui Klopp, reuşind doar două pase decisive.

Xherdan Shaqiri nu mai vrea să audă de Liverpool: „Mă simt pregătit pentru o nouă provocare!”

Xherdan Shaqiri și-a dat seama că are șanse mici să se mai impună la Liverpool, așa că mijlocașul a vorbit deschis despre situația sa.

„Le-am spus şefilor lui Liverpool că mă simt pregătit pentru o nouă provocare. Au acceptat decizia mea şi vor analiza ofertele pentru a mă vinde”, a spus Xherdan Shaqiri, pentru Corriere dello Sport.

„În acest moment al carierei mele este important să pot juca regulat, ceea ce nu s-a întâmplat în ultimele trei sezoane. N-am decât 29 de ani, am jucat în unele din cele mai puternice campionate din Europa şi mi-ar plăcea ca acest lucru să continue”, a mai spus fotbalistul care a jucat în tricoul naționalei Elveției la Euro 2020.

12 milioane de euro este cota de piață a lui Xherdan Shaqiri, conform Transfermarkt

The post Xherdan Shaqiri, gata să plece de la Liverpool! Elvețianul a dezvăluit totul: „Au acceptat decizia mea!” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top