sport

Universitatea Craiova i-a găsit înlocuitor lui Alex Cicâldău! Alt jucător crescut de către Gheorghe Hagi ar putea ajunge în Bănie: „Știe că n-ar ieși în pierdere cu noi!”

Universitatea Craiova i-a găsit înlocuitor lui Alex Cicâldău! Alt jucător crescut de către Gheorghe Hagi ar putea ajunge în Bănie: „Știe că n-ar ieși în pierdere cu noi!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Sorin Cârțu, președintele clubului Universitatea Craiova, a vorbit despre plecarea lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray și despre posibilul înlocuitor al mijlocașului în vârstă de 24 de ani.

În urmă cu două zile, Alexandru Cicâldău a plecat în Turcia, a semnat cu Galatasaray și a și fost prezentat oficial la noua sa echipă.

Oltenii vor încasa nu mai puțin de 6.5 milioane de euro în schimbul lui Alex Cicâldău și se gândesc deja să îl transfere pe Andrei Ciobanu, mijlocașul în vârstă de 23 de ani de la Farul Constanța și căpitanul echipei de la malul Mării Negre.

Sorin Cârțu, despre posibilul transfer al lui Andrei Ciobanu la Universitatea Craiova

Sorin Cârțu a confirmat interesul clubului din Bănie pentru Andrei Ciobanu, aflat acum alături de România U23 la Jocurile Olimpice de la Tokyo. De asemenea, oficialul i-a transmis lui Gheorghe Hagi că nu va regreta dacă această mutare se va face.

„Ciobanu e un jucător interesant și mie îmi place, dar nu știu ce să spun acum, este prea devreme. Vedem. Vom vedea ce strategie va gândi noul antrenor pe care îl va aduce domnul Rotaru.

E un jucător interesant. Hagi știe foarte bine că cu noi nu pierde. Sau n-ar pierde dacă ar fi o situație din asta (n.r. dacă s-ar face mutarea), pentru că noi suntem o vitrină bună, dovadă și cu Cicâldău, acum… Cum a fost și cu Mitriță și cu alții care au trecut prin Academia lui.

Deocamdată nu știu strategia pe care o va implementa noul antrenor”, a spus Sorin Cârțu, la Pro X.

1.5 milioane de euro este cota de piață a lui Andrei Ciobanu, potrivit Transfermarkt.
2 trofee are Andrei Ciobanu în palmares, ambele cu Viitorul: titlul de campion al României și Cupa României.
35 de meciuri a jucat Andrei Ciobanu pentru Viitorul în sezonul trecut al Ligii 1, reușind să înscrie și nouă goluri.

The post Universitatea Craiova i-a găsit înlocuitor lui Alex Cicâldău! Alt jucător crescut de către Gheorghe Hagi ar putea ajunge în Bănie: „Știe că n-ar ieși în pierdere cu noi!” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top