sport

Umilită în derby de FCSB, Universitatea Craiova a pierdut şi trei jucători pentru returul cu Laci, din Conference League

Umilită în derby de FCSB, Universitatea Craiova a pierdut şi trei jucători pentru returul cu Laci, din Conference League
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Pe lângă înfrângerea ruşinoasă cu FCSB, Universitatea Craiova a pierdut şi trei jucători pentru perioada următoare. Andrei Ivan a ieşit de pe teren după numai un sfert de oră din meciul de pe Arena Naţională, acuzând o accidentare, după ce a încercat să ţină în teren o minge în banda stângă.

Cel mai în formă jucător oltean din 2021, autorul golului decisiv din partida din prima etapă, cu FC Argeş, a suferit o ruptură musculară, la coapsa piciorului drept şi va fi indisponibil în jur de două săptămâni.

Universitatea Craiova a pierdut trei jucători pentru returul cu Laci, din Conference League: Alex Câmpanu, Andrei Ivan și Antoine Conte sunt out

Un alt jucător care a ieşit de pe teren în prima repriză a duelului cu FCSB este Alex Câmpanu, care s-a accidentat la umăr şi nu va fi recuperat pentru meciurile oltenilor de săptămâna aceasta, respectiv returul cu Laci, din Conference League, şi jocul cu FC Botoşani, din Liga 1. Câmpanu este unul dintre cei mai criticaţi jucători de către fanii olteni, în condiţiile în care este preferat de antrenori lui Gustavo, cel care a arătat o formă bună atunci când a fost utilizat.

De asemenea, francezul Antoine Conte a cedat fizic pentru a treia oară în tot atâtea partide jucate pentru Universitatea Craiova, la el resimţindu-se perioada de o jumătate de an în care nu a mai jucat vreun meci oficial. Conte a avut o evoluţie în nota echipei în derby-ul cu FCSB, greşind decisiv la golul al doilea al gazdelor, înscris de Octavian Popescu.

Preparatorul fizic Ian Coll a fost reprofilat antrenor secund

Unul dintre preparatorii fizici ajunşi anul acesta la Universitatea Craiova, scoţianul Ian Coll, n-a impresionat în sectorul în care a activat, cel al pregătirii fizice, în schimb a atras atenţia patronului Mihai Rotaru prin consideraţiile tehnico-tactice, drept urmare a fost reprofilat ca antrenor secund, el şi Octavian Benga ajutându-l pe Dragoş Bon, antrenorul principal interimar al Universităţii Craiova până astăzi, când a fost anunțat Laurențiu Reghecampf ca viitor tehnician principal al formației din Bănie..

Ian Coll a lucrat în ultimii ani la Ludogorets Razgrad, după ce în ţara natală a fost angajat la Celtic Glasgow.

În Bănie abundă preparatorii fizici, câţiva fiind aduşi pe salarii mari din străinătate, dar jucătorii pierd regulat duelurile cu adversarii pe teren, indiferent că acestea au avut loc în Liga I, în Conference League sau în meciuri amicale. Mai mult, alb-albaştrii pică precum spicele în acest debut de stagiune, accidentările abundând în lotul Craiovei. Baiaram şi Vătăjelu au fost indisponibili atât pentru o parte a stagiului din Austria, ei ieşind accidentaţi şi la meciul din prima etapă, cu FC Argeş.

 

The post Umilită în derby de FCSB, Universitatea Craiova a pierdut şi trei jucători pentru returul cu Laci, din Conference League appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top