sport

Steliano Filip, gata să plece de la Dinamo? „Așa nu pot continua! Nu sunt cu mine cei de sus”

Steliano Filip, gata să plece de la Dinamo? „Așa nu pot continua! Nu sunt cu mine cei de sus”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Steliano Filip ar putea și el să plece de la Dinamo! Fotbalistul „câinilor” este nemulțumit de situația din „Ștefan cel Mare”, în condițiile în care restanțele financiare sunt tot mai mari.

Adus de suporterii din DDB la Dinamo, Filip știe care e marea problemă a echipei, dar a avut cuvinte de laudă pentru jucătorii tineri.

Duelul dintre FC U Craiova și Dinamo a fost Live Video Online pe prosport.ro.

Steliano Filip, pe picior de plecare: „Nu pot continua așa!”

Steliano Filip nu mai vrea să audă de alți jucători care pleacă de la Dinamo, însă până și el admite că situația a devenit una teribil de grea.

„N-a intrat în poartă, Craiova a fost mai bună, cu mai multe ocazii. Din păcate n-am câștigat, suntem puțini și trebuie să câștigăm acasă. Este greu, sunt foarte tineri, sper să închegăm o echipă frumoasă în viitor, timpul nu e de partea noastră și asta e cea mai mare problemă. Sunt tineri de viitor, talentați, am mare încredere în ei.

Este foarte greu când mă gândesc că vor mai pleca jucători. Din ce știu, Paul nu a jucat pentru că are o accidentare, Deian la fel, e valoros și e normal că are ofertă. Eu nu știu, sper să fie înțelegere și să continuăm. Acum, dacă și eu plec, nu că Dinamo stă în fiecare jucător, dar avem nevoie și de jucători experiență. Nu mă gândesc la plecare, dar nici așa nu pot continua. Nu vreau să vorbesc prea mult, nu prea sunt cu mine cei de sus…”, a fost sincer Steliano Filip.

The post Steliano Filip, gata să plece de la Dinamo? „Așa nu pot continua! Nu sunt cu mine cei de sus” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top