sport

Sora Luizei Melencu s-a măritat în secret! În amintirea Luizei, Roxana i-a făcut ”altar” în grădină. Foto

Sora Luizei Melencu s-a măritat în secret! În amintirea Luizei, Roxana i-a făcut ”altar” în grădină. Foto
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Dispariția Luizei Melencu (18 ani), în aprilie 2019, a marcat ireversibil viața familiei originare din satul Dioști (județul Dolj). Deși, potrivit anchetatorilor, fata a fost răpită, sechestrată și omorâtă de criminalul Gheorghe Dincă,  familia Melencu trage nădejde într-o minune și o așteaptă în continuare acasă pe Luiza.

Familia Luizei Melencu speră într-o minune

Dezamăgiți de evoluția anchetei în cazul Caracal, în care Dincă este acuzat și de răpirea și omorârea Alexandrei Măceșanu, mama și bunicul Luizei au pus de la bun început tunurile pe procurori și judecători, întreținând un scandal mediatic fără precedent.

Greu încercată, familia Melencu a rămas astăzi doar cu speranța într-o minune

”Ne așteptam tot timpul la o judecată dreaptă, dar după câte văd, aici sunt anumite interese pe care instituțiile statului caută în continuare să le mușamalizeze. Sunt foarte supărat. Ne așteptam. Am vrut să zic și eu ceva, iar mie mi s-a refuzat dreptul. Dincă a avut drepturi și a vorbit.

A făcut ce a vrut din această ședință. O bătaie de joc. S-au refuzat probe concludente care ar fi trebuit să aibă valoare la acest dosar. Un circ. O mizerie. Suntem foarte dezamăgiţi”, a răbufnit Stelian Iordache, bunicul Luizei, la una dintre înfățișările din dosar.

La confruntarea cu familiile victimelor, Dincă nu a manifestat nici un fel de compasiune, scandalizând rudele fetelor dispărute cu modul lui impasibil și zemflemitor de a fi. Gheorghe Dincă este acuzat de procurorii de caz de săvârșirea următoarele infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat (două infracțiuni), şi profanarea de cadavre sau morminte (două infracţiuni).

După ce a născut a doua oară, sora Luizei Melencu s-a măritat

Și fără Luiza, viața familiei Melencu a mers înainte. Claudiu, tatăl Luizei, despre care procurorii lansaseră ipoteza că nu ar fi părintele biologic al tinerei, a murit în decembrie 2020, ca urmare a unui infarct. ”Nici nu ştiţi cât suferea. Era distrus că nu poate afla adevărul, că nu ştie unde e copilul lui. El nu apărea des la televizor, încerca să afle singur ce s-a întâmplat.

Era convins că Luiza a fost răpită, că este undeva, în afara ţării. Îşi dorea mult să fie faţă-n faţă cu Dincă, la proces. S-a stins cu gândul că nu ştie unde este fetiţa lui”, au povestit presei apropiații familiei.

Pentru că trandafirii erau florile ei favorite, familia Luizei a pus poza fetei în grădină

 

La câteva luni distanță, mama Luizei Melencu – care se separase de ceva vreme de Claudiu – s-a recăsătorit, declanșând un conflict în familie, multe rude apropiate nefiind de acord cu decizia femeii. Și sora mai mare a Luizei, Roxana, a decis recent să-și unească destinele cu Florin, iubitul ei, fără să anunțe prea multă lume.

Mamă a doi copii, Roxana a decis să facă acest pas discret, după ce trecuse peste o sarcină cu probleme, pentru care ajunsese chiar la spital în luna a opta.

Luiza are acasă ”altar” din trandafiri

Foarte afectată de dispariția Luizei, Roxana a improvizat de curând un altar în grădina casei părintești, unde a așezat pe răsadurile cu trandafiri roz și roșii fotografii ale surorii ei. De altfel, ca și mama sau bunicul ei, Roxana refuză să vorbească la trecut despre sora dispărută, sperând ca rugăciunile să le-o aducă pe Luiza înapoi.

Familia Melencu a improvizat în grădină un altar în amintirea Luizei

 

Imediat după declanșarea oficială a anchetei, Roxana a vorbit despre telefoanele pe care le primea Luiza noaptea. ”O suna cineva cu număr privat.

A răspuns noaptea pe la ora 2.00 sau 3.00, dar nu vorbea nimeni, înainte de dispariţie. Nu vorbea nimeni!”, a comentat sora Luizei. Roxana Melencu a dezvăluit și că tânăra dispărută avea un cont fals de Facebook, pe care dialoga cu diverse persoane.

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: FANATIK.RO Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top