sport

Show în Bănie. Peluza Sud 97 a făcut un spectacol pirotehnic grandios la antrenamentul lui U Craiova 1948 înainte de meciul cu Dinamo! VIDEO

Show în Bănie. Peluza Sud 97 a făcut un spectacol pirotehnic grandios la antrenamentul lui U Craiova 1948 înainte de meciul cu Dinamo! VIDEO
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Show în Bănie. Peste 400 de ultrași din Peluza Sud 97 au fost prezenți duminică seară la baza Aripile din Craiova, acolo unde au oferit un adevărat spectacol în timpul antrenamentului elevilor lui Adi Mutu.

Bănia fierbe, iar toată suflarea alb-albaștrilor se gândește doar la meciul de luni seară dintre U Craiova -Dinamo, de pe arena „Ion Oblemenco”, joc care va începe de la ora 21:30.

Însă, galeria alb-albaștrilor Peluza Sud 97 și-a întrat în rol încă de duminică seară, atunci când a făcut la antrenamentul echipei pregătite de Adi Mutu un spectacol pirotehnic grandios, cel pe care în mod sigur multe echipe din Liga 1 al dori să îl aibă la meciurile lor oficiale.

Show în Bănie. Baza Aripile a fost luată cu asalt de ultrașii din Peluza Sud 97

ProSport vă informează că duminică seară peste 400 de ultrași din Peluza Sud 97 au mers la baza Aripile, acolo unde au cântat și au oferit un adevărat spectacol în timpul antrenamentului alb-albaștrilor.

Jucătorii lui Adrian Mutu le-au mulțumit acestora după finalul ședinței de pregătire pentru susținerea acordată și le-au promis ultrașilor din Bănie că vor da totul pentru victorie în meciul cu Dinamo. La acest joc antrenorul alb-albaștrilor nu se poate baza pe masivul atacant al Craiovei, Andrea Compagno, 1.94 m din cauza unei accidentări suferite de italian în cantonamentul din Slovenia. Vârful oltenilor va lipsi de pe gazpn două luni. Spectacolul de pe baza Aripile va continua luni, cu începere de la ora 18:00 în Centru vechi din Bănie, iar de la ora 21:30 totul se va multa pe arena „Ion Oblemenco” la marele meci.

Informație de ultimă oră pentru suporterii lui U Craiova!

Pe pagina oficială de facebook conducerea alb-albaștrilor a oferit inforțaie cu provire la locul în carre fanii olteni pot efectua testarea.
Suporterii care doresc să se testeze pentru a intra la meciul cu Dinamo București, vor putea face acest lucru și la corturile amplasate pe esplanada Stadionului Ion Oblemenco, între orele 17-21. Rezultatul testului va fi validat în timp util.
Testarea se poate face atât la cele 4 Clinici Sante din Craiova, între orele 7 și 15:30, cât și la casa de bilete a clubului, între orele 12 și 17″

The post Show în Bănie. Peluza Sud 97 a făcut un spectacol pirotehnic grandios la antrenamentul lui U Craiova 1948 înainte de meciul cu Dinamo! VIDEO appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top