sport

Război între Craiove! Ironia de pe rețelele sociale la adresa echipei patronate de Adrian Mititelu în timpul meciului cu Dinamo | FOTO

Război între Craiove! Ironia de pe rețelele sociale la adresa echipei patronate de Adrian Mititelu în timpul meciului cu Dinamo | FOTO
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Dinamo a fost învinsă luni seară în deplasare, de echipa FC U Craiova, scor 1-0, în etapa a II-a a Ligii I. Gazdele au fost luați peste picior de adversarii din oraș.

Gruparea antrenată de Adrian Mutu a jucat pe stadionul Ion Oblemenco, iar rivalii din Bănie au postat pe Facebook o imagine care poate fi interpretată ca o ironie la adresa celelaltei formații.

Pe pagina oficială de Facebook a Universității Craiova, a fost postată o imagine cu stadionul Ion Oblemenco umplut până la refuz, unde iese în evidență o coregrafie superbă a fanilor olteni.

Război între Craiove! Ironia de pe rețelele sociale la adresa echipei patronate de Adrian Mititelu | FOTO

Descrierea fotografiei a fost una simplă: „ȘTIINȚA”, între două cercuri de culoare alb-albastră, culorile tradiționale Universității Craiova.

Rezultatul de luni seara a fost prima victorie a echipei craiovene de la promovarea în Liga I şi primul succes al lui Adrian Mutu, fost fotbalist al lui Dinamo acum două decenii, ca antrenor al formaţiei din Bănie. Unicul gol al meciului a fost marcat de Hugo Vieira, cu capul, în minutul 65.

Etapa viitoare, Craiova merge la Voluntari, în timp ce Dinamo o așteaptă acasă pe Academica Clinceni.

Adrian Mutu crede că formația din Bănie a doinat meciul de la un capăt la altul

„Aşteptam prima victorie în campionat, mă bucur că a venit la primul meci acasă. Mă bucur că a fost o atmosferă frumoasă, aşa cum ar trebui să fie la fiecare meci. Cred că am dominat jocul de la cap la coadă, am făcut un meci solid, am avut o idee de joc, nu am marcat de câte ori meritam.

Cred că a fost presiune mare şi cumva frica de a câştiga. Vreau să rămânem cu picioarele pe pământ”, a declarat antrenmorul Adrian Mutu la televiziunile care transmit Liga I

The post Război între Craiove! Ironia de pe rețelele sociale la adresa echipei patronate de Adrian Mititelu în timpul meciului cu Dinamo | FOTO appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top