sport

Primul transfer cerut de Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova! Mihai Rotaru: „El este un jucător foarte interesant”

Primul transfer cerut de Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova! Mihai Rotaru: „El este un jucător foarte interesant”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Universitatea Craiova are de gând să se întărească după sosirea lui Laurențiu Reghecampf, iar o variantă pentru olteni ar putea fi internaționalul român Andrei Ciobanu.

Mihai Rotaru l-a caracterizat pe Ciobanu drept „un jucător foarte interesant” și a admis că fotbalistul ajuns la Jocurile Olimpice ar putea să ajungă în Bănie.

Universitatea Craiova tremură serios pentru calificarea în turul al treilea preliminar din Conference League, iar transferurile ar putea să se realizeze dacă echipa trece de Laci și va juca apoi dubla cu belgienii de la Anderlecht.

Andrei Ciobanu, la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru: „Este un jucător foarte interesant!”

Laurențiu Reghecampf a fost prima variantă pentru olteni, care l-au vrut și înainte să se bazeze pe Marinos Ouzounidis, iar șefii clubului și tehnicianul încearcă cel puțin o lovitură importantă pe piața transferurilor, pe ultima sută de metri.

Andrei Ciobanu este principalul obiectiv al lui Laurențiu Reghecampf. Fotbalistul Farului s-a remarcat și la Euro U21, acolo unde a marcat un gol superb împotriva Olandei U21, în remiza tricolorilor, scor 1-1.

„El știa lotul, mi-a spus unde crede că putem să îmbunătățim, e vorba de unul, maxim doi jucători. Ciobanu este un jucător foarte interesant, rămâne de văzut dacă e o variantă”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

„E un jucător interesant. Hagi nu s-ar păcăli cu noi, știe asta. Dar vedem. Contează ce va spune noul antrenor”, a spus și Sorin Cârțu despre Andrei Ciobanu, înainte ca ProSport să anunțe în exclusivitate că Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Universității Craiova.

The post Primul transfer cerut de Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova! Mihai Rotaru: „El este un jucător foarte interesant” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top