sport

Prima reacție a lui Mihai Rotaru, după ce Laurențiu Reghecampf a ajuns la Universitatea Craiova: „Atunci era plecat la Miami!”

Prima reacție a lui Mihai Rotaru, după ce Laurențiu Reghecampf a ajuns la Universitatea Craiova: „Atunci era plecat la Miami!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Mihai Rotaru este foarte încântat de aducerea lui Laurențiu Reghecampf, pe care de altfel l-a dorit și în iarna acestui an, așa cum a scris ProSport.

Omul de afaceri a subliniat că Reghecampf a fost prima variantă pentru olteni, care l-au vrut și înainte să se bazeze pe Marinos Ouzounidis.

Mihai Rotaru a subliniat că Reghecampf va conduce marți prima ședință de pregătire la Craiova, iar tehnicianul va debuta joi seara, împotriva celor de la Laci, cu gândul la dubla cu belgienii de la Anderlecht, din Conference League.

Reacția lui Mihai Rotaru după aducerea lui Laurențiu Reghecampf: „Ce n-am făcut în iarnă, facem vara!”

Laurențiu Reghecampf ar urma să fie prezentat oficial marți, în jurul orei 17:30, după cum a subliniat finanțatorul grupării din Bănie.

Așa cum a scris ProSport, Reghecampf a mai fost aproape de echipa lui Mihai Rotaru și la începutul anului, însă mutarea nu s-a mai realizat la vremea respectivă, în cele din urmă.

„Prima variantă a fost Laurențiu Reghecampf! Ce n-am făcut în iarnă, facem vara! A semnat pe doi ani, până în 2023, la finalul sezonului. Va avea doi sau trei asistenți, cu persoane alături de care a mai lucrat. Azi avem refacere, va intra în pâine de mâine seara. Înainte să-l luăm pe Ouzounidis, am discutat cu Reghe. El era plecat la Miami în februarie, am o relație bună cu el și cred că putem să facem lucruri frumoase împreună. Eu sunt extrem de mulțumit”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a fost antrenor principal la FCSB în două rânduri. Prima dată a ajuns pe banca tehnică a vicecampioanei României în mai 2012 și a stat până în mai 2014, perioadă în care a bifat 103 meciuri. A revenit la gruparea roș-albastră pe 4 decembrie 2015, pe care a pregătit-o până în mai 2017.

The post Prima reacție a lui Mihai Rotaru, după ce Laurențiu Reghecampf a ajuns la Universitatea Craiova: „Atunci era plecat la Miami!” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top