sport

Paul Anton, primul transfer al Universităţii Craiova după venirea lui Reghecampf. Se reface cuplul cu Dan Nistor, de la Pandurii şi Dinamo | EXCLUSIV

Paul Anton, primul transfer al Universităţii Craiova după venirea lui Reghecampf. Se reface cuplul cu Dan Nistor, de la Pandurii şi Dinamo | EXCLUSIV
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Universitatea Craiova încearcă să acopere golul lăsat de plecarea lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray Istanbul prin aducerea lui Paul Anton de la Dinamo. Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani urmează să se despartă de Dinamo şi s-ar fi înţeles deja cu deţinătoarea Cupei României.

Anton va urma acelaşi traseu precum Juan Camara, spaniolul care a devenit liber după ce şi-a depus memoriu pentru a deveni liber, iar apoi a semnat cu Universitatea Craiova.

Paul Anton ar fi primul transfer al oltenilor, după aducerea ca antrenor principal a lui Laurenţiu Reghecampf. În Bănie, Paul Anton va reface cu Dan Nistor cuplul de la mijlocul terenului de la Pandurii Târgu Jiu şi Dinamo. Ambii au fost căpitani ai grupării din Ştefan cel Mare.

Paul Anton, primul transfer al Universităţii Craiova după venirea lui Reghecampf

Deşi vine de la marea rivală a oltenilor, Dinamo, Paul Anton are deja un prieten în capitala Olteniei, pe Gică Craioveanu, directorul de imagine al Universităţii Craiova. Cei doi se cunosc bine din perioada în care Anton a evoluat la Getafe, ultima echipă din cariera lui „Grande”.

„Paul Anton este copilul meu, un băiat deosebit. Am colaborat excelent la Getafe și nu știu de ce n-a rămas în Spania. Ar fi făcut față cu siguranță în La Liga, s-ar descurca și acum Îmi place ca om și ca jucător. Un caracter pozitiv, dă tot ce are, nu poți să-i reproșezi nimic. Paul joacă mereu cu multă dăruire și lasă totul pe teren”, declara Gică Craioveanu, pentru ProSport, în decembrie anul trecut.

Paul Anton: „Eu am un proces, am depus memoriu”

Originar din Bistriţa, Paul Anton a evoluat la Gloria Bistriţa, Pandurii, Dinamo, Getafe, Anji şi Krâlia Sovetov Samara. Evaluat pe transfermarkt la 1,1 milioane de euro, Paul Anton are 13 selecţii în naţionala României, pentru care a evoluat ultima dată în 2019, în acel 1-1 cu Norvegia, în preliminariile Euro 2020.

Paul Anton este în ultimul an de contract cu Dinamo şi are de primit mai multe salarii de la club. „Eu am un proces, am depus memoriu. Nu mai aștept de mult ceva de la conducere. Nu știu dacă au fost oferte pe adresa mea”, a declarat Paul Anton la finalul jocului din prima etapă, cu FC Voluntari.

The post Paul Anton, primul transfer al Universităţii Craiova după venirea lui Reghecampf. Se reface cuplul cu Dan Nistor, de la Pandurii şi Dinamo | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top