sport

Pariuri pe goluri: Cota de luni este 3.34! Vezi pronosticul pentru Chindia – Sepsi »

Pariuri pe goluri: Cota de luni este 3.34! Vezi pronosticul pentru Chindia – Sepsi »
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Am închis săptămâna cu două pariuri pe goluri câștigătoare. Am mizat pe 1-3 goluri marcate de Brondby în meciul de acasă cu Viborg și pe 2-3 modificări ale tabelei în Hacken – Elfsborg. Ambele partide s-au încheiat cu scorul de 1-1, iar pronosticul pentru meciul din Suedia a avut o cotă excelentă, 2.05. 

Pariuri pe goluri: Cota de luni este 3.34

Trei pariuri pe goluri am selectat pentru astăzi, cu variante identice la meciurile Chindia – Sepsi și Varbergs – Goteborg. În ambele partide trupele oaspete sunt favorite, prin prisma superiorității valorice, a formei, dar și a obiectivelor fixate pentru stagiunea în curs. Pronosticurile propuse țin cont de acești factori. Fără a forța variante complicate, investim pe 1-2 goluri înscrise de Sepsi și Goteborg.

În derby-ul capitalei Islandei dintre KR Reykjavik – Fylkir mizăm pe interval 2-5 goluri. Este deja al doilea meci direct al campionatului, primul, jucat în mai pe terenul lui Fylkir, încheindu-se cu scorul de 1-1. Tot în 2021 am avut și un meci de cupă între adversarele de azi. În fief propriu, Fylkir s-a impus clar, scor 4-0.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile pe goluri oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, astăzi vă asigurați o cotă finală de 3.34

18:30 Chindia Targoviste – Sepsi, oaspeții marchează 1-2 goluri – Cota 1.55
19:00 Varbergs – Goteborg, oaspeții marchează 1-2 goluri – Cota 1.54
22:15 KR Reykjavik – Fylkir, 2-5 goluri – Cota 1.40
Cota finală 3.34

Ai câștiguri zilnice garantate cu pronosticurile și biletele propuse pe site-ul Pariuri1x2.ro ! Vezi aici recomandările de azi!

The post Pariuri pe goluri: Cota de luni este 3.34! Vezi pronosticul pentru Chindia – Sepsi » appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top