sport

Leo Grozavu trage un semnal de alarmă: „Jucăm pe temperaturi inumane!”

Leo Grozavu trage un semnal de alarmă: „Jucăm pe temperaturi inumane!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Leo Grozavu a tras un semnal de alarmă după remiza celor de la Sepsi cu Chindia, scor 1-1. Tehnicianul a dat vina și pe temperatura ridicată.

Antrenorul formației din Sfântu Gheorghe știe de ce echipa sa a pierdut două puncte mari înaintea returului cu slovacii de la Trnava, din preliminariile Conference League.

Duelul dintre Chindia și Sepsi a fost Live Video Online pe prosport.ro.

Leo Grozavu cere întăriri la Sepsi și dă vina pe caniculă: „Jucăm pe temperaturi inumane!”

Cherchez a dat lovitura pe final și Sepsi n-a putut câștiga în fața Chindiei, iar Leo Grozavu crede că altfel ar sta lucrurile dacă formația sa ar juca și în nocturnă, atunci când nu este atât de cald.

„Pe final, n-am mai avut luciditate! Asta e fotbalul, felicit băieții pentru punctul scos și efortul făcut. Jucăm pe temperaturi inumane, din trei în trei zile. Sunt greșeli, se întâmplă în fotbal. Lotul este foarte subțire, avem o serie de jucători accidentați și e foarte greu să facem o echipă competitivă și să facem tot ce e omenește posibil să ne calificăm. Avem nevoie de întăriri, de orice jucător valoros. Jucăm doar de la ora 18:30, de la 21:30 se mai poate juca fotbal”, a spus Leo Grozavu, după remiza cu Chindia.

Am scăpat două puncte! Asta este, un punct în deplasare, sper să învățăm din acea fază. Punct cu punct, adunăm, avem moral, pentru că jocul n-a fost rău. Știm că ne așteaptă un meci greu, sunt optimist” – Bogdan Mitrea, fundaș Sepsi

The post Leo Grozavu trage un semnal de alarmă: „Jucăm pe temperaturi inumane!” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top