sport

JO 2020 – Gimnastică artistică: Drăgulescu – Larisa Iordache are mari şanse la medalie, sper să o ţină glezna

JO 2020 – Gimnastică artistică: Drăgulescu – Larisa Iordache are mari şanse la medalie, sper să o ţină glezna
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Gimnastul Marian Drăgulescu, revenit luni în România, a afirmat la Aeroportul Henri Coandă, că Larisa Iordache are mari şanse să câştige o medalie la proba sa favorită, bârna, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, şi că singura problemă ar fi legată de starea sa de sănătate.

“Larisa are foarte mari şanse la bârnă, este aparatul ei preferat. Sper doar glezna să o ţină. Şi, în rest, ea ştie ce are de făcut, este foarte motivată şi îşi doreşte extraordinar de mult să obţină o medalie. Aşa că nu văd de ce nu ar face o figură extraordinară”, a afirmat Drăgulescu la sosirea la Bucureşti.

Sportivul român s-a arătat încântat de evoluţiile înotătorilor David Popovici şi Robert Glinţă, calificaţi în finalele de 200 de m liber, respectiv 100 m spate.

“Avem mulţi sportivi la Jocurile Olimpice care au obiective mari. Mă bucur pentru ei. La înot avem o generaţie extraordinară şi Robert Glinţă şi David Popovici sunt amândoi în finale şi sper să producă o surpriză plăcută. Sunt pe val, să dea Domnul, cu puţină şansă, să le cânte imnul”, a mai spus Drăgulescu.

Sportiva română Larisa Iordache s-a calificat în finala de la bârnă cu a patra notă, 14,133, duminică, în urma concursului feminin de calificare la gimnastică artistică, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

 

Foto: (c) CRISTIAN NISTOR / AGERPRES FOTO

Larisa Iordache, care anunţase că va concura doar la bârnă din cauza durerilor de la gleznă, a acuzat accidentarea şi la aterizarea sa de la finalul exerciţiului.

Finala de la bârnă este programată în data de 3 august.

Gimnastul român Marian Drăgulescu a revenit luni în ţară de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce a rata calificarea în finala probei de sărituri la care a concurat. AGERPRES (A-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)

 

Citeşte şi:

 

* JO 2020 – Gimnastică artistică: Marian Drăgulescu – Am avut două dintre cele mai dificile sărituri, am riscat
Sursa: AGERPRES Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top