sport

Iuliu Mureșan a anunțat unde va ajunge Deian Sorescu, noul star al lui Dinamo: „E jucătorul cel mai atractiv”

Iuliu Mureșan a anunțat unde va ajunge Deian Sorescu, noul star al lui Dinamo: „E jucătorul cel mai atractiv”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Deian Sorescu are șanse tot mai mici să continue la Dinamo, iar Iuliu Mureșan știe de ce noul star al „câinilor” nu se va transfera în Liga 1.

Deian Sorescu (23 de ani) a fost transferat de Dinamo, în vara lui 2018, liber de contract, de la ASU Politehnica Timișoara, iar acum roș-albii speră să facă un profit consistent.

„Nu trebuie să fie propus FCSB-ului. El este unul dintre cei mai buni jucători din România la momentul ăsta. Şi orice jucător foarte bun ne interesează, nu trebuie să ni-l propună cineva”, a spus Mihai Stoica.

Iuliu Mureșan, despre transferul lui Deian Sorescu: „Nu știu dacă pot plăti cât pretindem noi”

În mare formă după ce a izbutit un meci fabulos cu FC Voluntari, în care a marcat trei goluri, Sorescu a fost lăudat de Mureșan, care a făcut o comparație între Deian și Adam Nemec.

„E jucătorul cel mai atractiv pentru echipele de afară, chiar pentru echipe cu un fotbal mai puternic decât al nostru. Multe povești sunt în jurul unui transfer, dar concret, încă nu sunt oferte scrise de la un club, că așa se lucrează. Desigur, că cei care intermediază în fotbal, toți vând, cumpără, vor să câștige bani”, a spus Iuliu Mureșan, la Pro TV.

„Mie mi-ar părea foarte rău să îl dau pe Deian. Este un jucător foarte bun, este foarte influent în lot, e un căpitan de echipă adevărat, e și un exemplu foarte bun pentru ceilalți și e golgeterul echipei. Dacă ne gândim, Nemec a dat patru goluri anul trecut, într-un campionat, și el a dat trei într-un meci. Deci, așa se discută lucrurile. Și din țară sunt valabile ofertele, dar nu știu dacă cei din țară pot plăti cât pretindem noi. Ar fi bine 1 – 2 – 5 milioane, dar trebuie să fim realiști. Oferta o dă piață, nu o da transfermarkt-ul”, a completat conducătorul lui Dinamo.

The post Iuliu Mureșan a anunțat unde va ajunge Deian Sorescu, noul star al lui Dinamo: „E jucătorul cel mai atractiv” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top