sport

Ion Țiriac și-a dat demisia din funcția de președinte al FRT. Scandal monstru la Adunarea Generală: „O bătaie de joc. Nu vă e rușine?”

Ion Țiriac și-a dat demisia din funcția de președinte al FRT. Scandal monstru la Adunarea Generală: „O bătaie de joc. Nu vă e rușine?”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

După mai bine de doi ani (n.r. a fost ales în iunie 2019, cu 32 de voturi obţinute în cadrul Adunării Generale Extraordinare), Ion Țiriac a decis să renunțe la postul de președinte al forului național. Anunțul a fost făcut în cadrul unui eveniment organizat la complexul sportiv care îi poartă numele.

Pe mine mă întrebaţi de acum ca persoană fizică, pentru că oamenii îşi vor alege un nou preşedinte la Federația Română de Tenis”, a dezvăluit fostul mare tenismen român, trimițând, totodată, mai multe „săgeți” în direcția autorităților, cu privire la succesorul său, care va fi ales peste o lună.

Nu a scăpat nici ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, cel care amenința deunăzi, scos din minți de decizia jucătoarelor de a nu participa la Olimpiadă, chiar dacă au obținut calificarea, cu tăierea finanțării.

Ion Țiriac a demisionat din funcția de președinte al FRT

Pe mine de acum încolo mă întrebaţi ca persoană fizică, Ion Ţiriac. Pentru că luna asta oamenii de la federaţie îşi aleg un alt preşedinte.

Sperăm să fie un preşedinte care să fie plătit, să fie prezent la 8 dimineaţa la federaţie şi să plece de la 8 seara. Aşa cum trebuie să fie şi secretarul general, pentru că altfel nu ajungem niciunde.

Domnul Iohannis este ocupat cu preşedinţia ţării, domnul Cîţu e ocupat cu Guvernul… deci ei doi nu au cum, restul nu cunosc pe nimeni.

Dacă taie ceva domnul Novak, trebuie să fie ceva ce există. E un om cumsecade, e lefter, nu are doi bani în buznar. Se face că dă bani la COSR, noi nu am avut bani să facem zgură la FED Cup.

E o furtună într-un pahar de apă. Mai bine s-ar duce la Guvern să ceară milioanele de dolari care ni se cuvin”, a declarat Ion Țiriac.

Ilie Năstase nu vrea să revină în fruntea tenisului românesc: „Doamne ferește! Am fost 12 ani, îmi ajunge”

Prezent la evenimentul desfășurat chiar în cadrul complexului sportiv din Otopeni, Ilie Năstase, care a condus Federația România de Tenis timp de 12 ani, a subliniat că nu este deloc interesat să preia postul lăsat vacant de fostul său partener din proba de dublu.

Eu preşedinte? Nu, Doamne-fereşte, am fost 12 ani preşedinte la federaţie, îmi ajunge. Am dat din viaţa mea 12 ani Federaţiei Române de Tenis şi nu regret.

Pentru că această federaţie mi-a dat mult şi mie. La federaţie ca preşedinte trebuie să te sacrifici, eşti zi de zi acolo. Nu eşti plătit… deci nu ştiu care e persoana care să-şi permită treaba asta”, a punctat „Nasty”.

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: FANATIK.RO Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top