sport

Ion Crăciunescu l-a criticat dur pe Dan Nistor: „Așa joc și eu, să dau pasă de doi metri! Poate nu-și dă seama de asta”

Ion Crăciunescu l-a criticat dur pe Dan Nistor: „Așa joc și eu, să dau pasă de doi metri! Poate nu-și dă seama de asta”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Ion Crăciunescu l-a criticat dur pe Dan Nistor, după evoluția slabă a mijlocașului din ultima perioadă. Fan al Universității Craiova, fostul mare arbitru l-a taxat pe internaționalul român, după ce acesta s-a plâns că fanii au venit în număr mic la derby-ul de pe Arena Națională.

După eșecul la scor cu FCSB, scor 1-4, Dan Nistor nu a scăpat de critici, iar Ion Crăciunescu a subliniat că fotbalistul este într-o „cădere incredibilă”.

„Îmi doresc din tot sufletul să fi fost doar un accident. Vom vedea pe viitor. Timpul va decide”, a spus Dan Nistor, care a încercat să treacă repede peste eșecul dur, înaintea returului cu Laci, din preliminariile Conference League.

Ion Crăciunescu l-a pus la zid pe Dan Nistor: „Ce joacă el în ultimul timp, joc și eu!”

FCSB și Universitatea s-au întâlnit pe Arena Națională, în etapa a doua din Liga 1, iar echipa antrenată de Dinu Todoran s-a impus fără emoții, cu scorul de 4-1. Oltenii au avut o primă repriză de coșmar, în care roș-albaștrii s-au distrat cu adversarii

„Nistor e și sensibil… ce să mai? Cred că ar trebui să se uite cum joacă el, apoi să se plângă de suporteri. Ce joacă el în ultimul timp joc și eu, să iau mingea de la toți, să dau o pasă de 2 metri, stânga-dreapta. Nu pot să alerg ca Nistor, dar mă aștept la mai multe de la el. A avut momente foarte bune în fotbal, iar în loc să rămână la acel nivel, este într-o cădere incredibilă, poate nu-și dă seama”, a spus Ion Crăciunescu, la Digi Sport.

The post Ion Crăciunescu l-a criticat dur pe Dan Nistor: „Așa joc și eu, să dau pasă de doi metri! Poate nu-și dă seama de asta” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top